Happy belated bday 20th & blog anniversary 5th~

Assalamualaikum & Hello.

Wuuu lame giler tak update blog ni. Tapi kali ni kena update jugak sebab post pasal bday aku & anniversary blog ni. Walaupun dah terlepas dalam 10 hari tapi takpe lah, tak kisah, yang penting berupdate jgk. huehue~


14 oktober 2014 genap sudah usia aku officially 20 tahun dan blog ni 4 tahun. Dah tua dah rupanya aku ni ek, dah masuk 20-an kot, lagi 3 tahun dah boleh kawen daa. hahaha~ dan dah lama jugak aku terlibat dalam dunia blogging nih even skarang dah tak aktif langsung tapi aku still sayang dgn blog ni. Banyak kenangan dan pengalaman yang aku harungi sepanjang aku jadi blogger yang tak berapa nak blogger ni. huahua3~

From Kakmas & Iqram (my klazmate)~

Aku rasa bday tahun ni antara bday yang memorable dalam hidup aku coz member² aku kat kolej dalam diam buat surprise bday. Seriously tak expect langsung tapi aku appreciate sangat², sumpah terharu giler. Aku anggap ni salah satu kenangan manis dengan kawan² kat kolej ni. :D

Bday wishes from my familia~ 

Bday wishes from my klazmate; Arabian Girls, mekyah & hana~ 

Bday wishes from my beloved chingu, epa, ain nad, ijah & kaknita~ :D

From Kakyong~

From Embun~

From Ain Nadia~

Tq sangat to those yang wish & celebrate bday aku. Aku appreciate sangat2 apa yg korang dah buat utk aku. Serious happy sgt2 tau. hehe~ :D

Sekian, wassalam.

No comments:

Post a Comment