Hapy Bday 19th & Hapy Anniversary Blog 4th~

Assalamualaikum & Hello.

Happy birthday to me and happy 4th anniversary to my blog~ Yes, hari ni genap umur aku 19 tahun dan genap juga 4 tahun usia blog kesayangan aku nih. Takde apa yang aku nak share sangat actually and nothing special happen today even it is my big day, well I guess. hmmm~

Ok lah aku pon tak tau nak taip apa ni, seriouss. So, aku bagi link entri bday aku yang tahun² lepas punya. Kalau rajin baca ler, kalau tak rajin terserah, hehee~ btw, mengimbau kenangan betul entri² lepas kat blog ni. Rasa sebak pulak baca, rindu dengan kenangan lama.

2009 - http://hahazirah.blogspot.com/2009/10/today-is-my-birthday.html
2010 - http://hahazirah.blogspot.com/2010/10/it-is-my-birthday.html
2011 - http://hahazirah.blogspot.com/2011/10/saengil-chukha-hamnida-zirahh.html
2012 - http://hahazirah.blogspot.com/2012/10/happy-birthday-to-myself-my-blog.html

Semoga selepas 14 Oktober 2013 nih, aku lebih tabah menjalani hidup yang semakin mencabar ni. Harap aku jadi lebih matang dan bersedia untuk menjadi seorang wanita, bukan lagi kanak-kanak or remaja perempuan tetapi seorang pra-dewasa. Doakan aku berubah ke arah yang lebih lebih lebih baik. InshaAllah~

Sekian, wassalam.

4 comments: