2013's life. Race start~

Assalamualaikum & Hello.

Ini adalah 1st post blog untuk tahun 2013. Seriously, aku takde masa nak update blog since aku sambung studi kat satu tempat ni. Takde cuti langsung sampai lah cuti Thaipusam ni~

Aku malas nak taip panjang², aku just nak share sikit-dikit picthas aku kat tempat blajaq aku. Takde apa yang menarik sangat untuk dikongsi cuma sejujurnya, since masuk sini aku rasa life aku dah rotate 360°. Banyak sangat benda baru yang aku belajar kat sini. Ada masa+rajin aku cerita lah pasal mende² tu sume~

KSKB Selangor; tempat baru untuk menentukan masa depan, inshaaAllah.

Orientasi kat sini tough giler kot! Lagi tough dari orientasi kat KMS dulu. 

Since orientasi sampai hari aku menulis entri baru blog ni, memang takde cuti langsung. Hari² ada aktiviti, layan je la~~

Kenangan hitam barang amanah: MPP (tisu), JPP (spaghetti & nametag yang perlu dibuat sendiri)

T-shirt, topi & bag orientasi. Aku suka theme orientasi kali ni, kaler purple gitu~ 

Kad matrik sementara, no.matrik pun tak dapet lagi~

Tempat dating kat Bukit Tension. Kah³~

Dalam lab; acik, iman, sofea, tila.

Selca with kakmas~ *sorry for the low quality image*

Sempat lagi grab SGP 4.2 kat midvalley. btw, trimas abah~

Hah, nampak tak, nampak tak pic last skali tu?? Haha, kalo guwa rajin akan ku buat satu entri khas pasal new sweetheart aku tu. hihii~ Ok lah, sampai sini dulu.

Sekian, wassalam.

9 comments:

  1. kenangan tinggal kenangan ada member sorg kat situ...huhu...tapi dah abis kot... :D

    ReplyDelete
  2. Seronoknya, tahniah zira, belajar rajin2 ye

    ReplyDelete
  3. Hello , I nak pergi temuduga spa bg latihan pen.kesihatan persekitaran next week..can u give me a tips ? I'm scaryyy

    ReplyDelete