New look 2013.

Assalamualaikum & Hello.


Blog Througheart ni sudah bertukar wajah baru. sempena kemunculan tahun baru 2013 yang bakal menjelang dalam masa beberapa hari lagi~ Untuk design blog baru ni aku ingat nak wat theme ala-ala antique giteu, tapi tak nampak antique sangat kan. Sokei, sokei~


Biasanya header blog menjadi kunci kecantikan sesebuah blog. *ye-ye-e la teu~* Aku try lah buat header mix & match. Letih aku google macam² gambar untuk memenuhi konsep header kali ni. Hasilnya ummmmm not bad lah kot bagi aku. Aku ni pun bukannya pro buat header.

Insha'Allah sepanjang tahun 2013 nih, aku akan kekalkan design blog ini. Sebab aku bet tahun 2013 aku akan busy gila dengan study aku. Aku harap blog ini sentiasa meriah dengan kunjungan visitor & fellow blogger ok. =)

Sekian, wassalam.

32 comments:

  1. woohoo. cerienye header baru ni.. tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
  2. somelll.. mcm scrap book da but nice.. skrg style tu kan

    ReplyDelete
  3. sangat cantik..maintai dengan pamerkan ciri2 malaysia n ala2 vintage..cun la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trimas chot~ ^^ mmg niat sy nak pamerkan ciri2 malaysia. =D

      Delete
  4. sya minta denga huruf tu..huruf2 tu wat cm mna..??trgn plak nk blja..cantik gila..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huruf tu sy google satu2. contoh huruh 'Z' sy search 'letter Z' kat google image. kebanyakan gambar dlm header semua sy google. hehee~

      Delete
  5. Alhamdulillah, cantik sangat header itu. ukhti berbakat (: keep sucsses ye awak (:

    ReplyDelete
  6. wahh comel je header tu, sukaaa lah! ^_^

    ReplyDelete
  7. LAWA !
    sy sgt x pandai buat tu sume :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima ksih.
      sy pun x brapa pndai, tp xpe kita boleh blajar. =)

      Delete
  8. profit ah pandai design blog.
    seriously header tu gojes :D

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru 2013. moge tahun ni lebey baek dari tahun tahun sebelumnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt thun bru 2013 jgk *wlaupun dah agk lmbt* hehee~
      inshaaAllah, amin. =]

      Delete
  10. rajin tukar header.. :) cantik..

    tag awk ye.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar sethun skali, itupun kalo rjin. thanks~ =]

      Delete
  11. Yeay! Haipaive sikit, Blog kita pun new look :D

    ReplyDelete