First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

Assalamualaikum & Hello.

Hari ni berkesempatan jugak nak join giveaway encik meuz nih. Sepatutnya GA ni dah tutup tapi meuz dgn baik hatinya membuat keputusan untuk mengextend tarikh tutup penyertaan. Jadi, aku pun laju² lah join giveaway nih. Hahaks~ Nak cuba luck la kan, mana tau ada rezeki boleh menang hadiah. Amin amin amin. =)

Sape² nak join skali, silalah click link dibawah:



Senarai Sponsor(s):

nisakay.com || [facebook page]
aderakukeysah.blogspot.com || [twitter]
nurulnamasaya.blogspot.com

penmerah.com || [facebook page]
pabilajejarikumulaberbicara.blogspot.com

Ok lah, itu saja. Sekian, wassalam.

5 comments:

  1. haiii. tak tau mana nak drop komen. wahh blog dah bertukar rupa. sebenarnya saje nak bgtau, baru berkesempatan datang singgah blog ni. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai. =)
      hehe, drop komen kat bawah setiap post sebelah date & time.
      terima kasih singgah blog ni. *nti sy kunjung blog awk plak*
      have a nice day~ ^^

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Salam..^^
    dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

    ReplyDelete