12.12.12

Assalamualaikum & Hello.


Yo finally, 12.12.12 atau 12 Disember 2012; tarikh keramat-lah sangat tiba jua~ Rasanya memang takde yang special pun berlaku hari ni, sama je macam hari² normal yang lain. Tapi sebab hari ni hari rabu, so malam ni ada Happy Together kat KBS World. TV show kegemaranku yang rajin ditonton. Haha~ Tu je la.

Kenapa tarikh 12.12.12 ni orang suka? Mungkin sebab nombor dia cantik kot dan paling penting 12.12.12 adalah tarikh cantik yang terakhir sebab tahun depan kan 2013. Mana ada bulan 13 yang boleh dijadikan tarikh cantik. Kalau nak jugak mungkin boleh amik tarikh 13.03.13 untuk gantikan tarikh cantik tu. Apa yang aku merepek cantik-cantik ni? Aku sendiri tak pahem. Hahaha~

Sekian dulu, wassalam.

12 comments:

  1. Replies
    1. yeap, kecuali kalo ada sesuatu yg bermakna berlaku pada tarikh tu~

      Delete
  2. jom join Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew!! Ada dress korea dan jam tangan untuk dimenangi! :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/senarai-hadiah-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  3. Hye :D Thanks datang blog Syikin kalau rajin singgah la selalu ye , baca entry.. Cause i nedd a reader ;D

    ReplyDelete
  4. tarikh tue memang cantik nasib bukan jatuh weekand,klu x mesti banyak kenduri kawen..^^

    ReplyDelete
  5. dah xde dah pasni tarikh yg gituu kan..hee..btw have a nice day dear. May Allah bless u :)

    ReplyDelete
  6. sume tu hnya angka je kan..

    *singgah sini & follow.. :)

    ReplyDelete