Jonas Rivanno ♥

Assalamualaikum & Hello.


Ganteng nggak gambar pria diatas nih? Ganteng kan kan kan. HAHA. Kalau ada yang tak kenal, cowok di atas ni ialah Jonas Rivanno, aktor yang sedang meningkat naik di Indonesia. *kok kenapa guwa lagi speaking indon berterabur segala sih.. hahak~*

Aku memang dah lama la minat kak Vanno (panggilan manja Jonas Rivanno) ni since dia berlakon dalam sinetron Kemilau Cinta Kamila. Waktu tu aku macam "wauu hengsemnye Doktor Fadil (watak yg dimainkan Vanno dlm KCK)!" Macho gilalah Vanno dalam KCK sebab dia pakai spec. Memang hati aku melting habis lah~

Kemilau Cinta Kamila (KCK)

Lagi satu aku suka beliau ni sebab 'kisah pacarannya' dgn Andah(Asmirandah). Sweet gila k diorang 2 org ni. Memang bagai pinang dibelah dua lah! Si cowoknya ganteng sama si gadisnya pula cantik gitu. Vandah (Vanno+Andah) couple shipping forever! Hahaha~

Kak Vanno ni bagi aku la seorang yang agak friendly & jenis yang layan fansnya. Bukti hidupnya!!; semalam kak Vanno mengetweet aku sih!! Dia balas tweet yang aku bagi kat dia. Aku try la wish "Good Mindnight" (tak pernah hayat wujud kata sapaan good 'mid'night. hahaha), then, he replied me wowwww!

please mind my current tweethandle (@zeohahazirah) tu. I'll change the new one later. =)

Ok sorry aku agak excited plus jakun tapi sape tak hepi weh seleb yang kita minat balas tweet kita, siap retweet lagi tu kot. *wink wink* And tak tau lah kenapa hati aku berdegup-degap menunggu balasan tweet darinya sebab aku malas nak berharap sangat lah kan takut nanti keciwa. Hahahaks~

But, fortunately kak Vanno perasan kewujudan mention aku & dia pun mengreplynya. HAHAHA. HAPPY K!!! Park Jae-min (Let's Go Dream Team 2) pun pernah reply jgk tweet aku tapi aku tak sempat buat post pasal tu. Nanti lah ada masa aku akan buat post pasal Jae-min oppa reply tweet aku. HAHAHA~

Aku macam over gitu artis reply tweet aku kan. ah whatever ah janji aku happy. =D

Sekian dulu, wassalam. [#^_____^#]

3 comments:

  1. *jeles* hahaha aku berharap kalu aku buat gitu dekat gdragon moge2 dye balas or RT *kire bersyukurlah*

    ReplyDelete
  2. @Lala Halim kalo artis mlaysia atau sberang ni ada bnyk chance utk reply tweet kite tp kalo artis korea x pasti sgt. so far, aku x pnah nmpk artis korea reply tweet fans, kdg2 penah la. nway, ak hrp smoga GD bls/RT tweet ko one day. hehehee~

    ReplyDelete
  3. http://www.webweaver.nu/clipart/img/web/backgrounds/floral/floral-pale.jpg

    ReplyDelete