Happy birthday to myself & my blog~

Assalamualaikum & Hello.


Must-update-blog-today becoz today iz ma bday & ma blog's anniversary. woohoo~~

Alhamdulillah syukur kepada Allah sebab aku masih diberi kesempatan untuk menghirup oksigen pada hari jadi aku yang ke lapan belas nih. *skema gilo ayat* Well, tak lupa jugak pada 14 Oktober ni, genap 3 tahun usia blog http://hahazirah.blogspot.com, maknanya dah 3 tahun jgk la aku berblog. Lama tak? lama tak? Post pertama aku pada 14 Oktober 2009, walaupun bukan tarikh yang exactly aku mula blogging tapi aku dah decided setiap 14 Oktober akan jadi hari ulang tahun blog nih bersama befday aku sendiri. HO³~~

Ibu berkeras suruh buat kek coklat segera. okay²~

Abah belanja Pizza Hut~ =D

Hari ni jugak hampir² nak turun KL sebab aku ajak abah ngan ibu pi tengok Lee Hyun Woo kat Sungei Wang Plaza. Ridiculous gilo kan? Tapi pas abah 'pujuk' bebaik, aku redha., tak dapat jumpa kali ni mungkin next time kot *yolah tue~*. Tapi Lee Hyun Woo dtg Malaysia tepat² pada hari jadi aku, betul² dah cukup menghepikan aku. *takde kaitan langsung* wahaha~


Nway, trimas kepada yg wish bday aku today. nomu³ appreaciate it. =) Jujur cakap, aku tak pelik sangat org tak ingat / tak wish bday aku; tapi kalau ada org ingat/wish, aku betul² terharu & menghargainya. =')

Bday msg from abah, hana, ct & anum.

p/s: tunggu wish from Jae-min oppa. kalau dapat lo~ haha!

Sekian dulu, wassalam. [^_____^]

4 comments:

  1. same la da 3 tahun entry pertama 1/9 saya tua cikit dr awak..huhahuhahua

    ReplyDelete
  2. samalah kita tak dapat jumpe lee hyun woo xpe maybe rezeki kite dapat jumpe dye dekat KOREA! hahaha

    ReplyDelete