Contest Blog Siapa Yang Kawaii Tu?

Assalamualaikum & Hello.


Jom masuk contest blog anjuran kawaiidysha dan dollylicious ni. Lagipun lama dah tak join kontes² blog ni, saja lah nak try luck walaupun sedar diri blog tak lah kawaii langsung malah sangat keanak²an. Wahaha~

Tag korang untuk join contest ni sekali: Lala, Syaima, Zaza, Eyda & semua orang yang berminat nak join contest ni okie. ^^~

Sekian dulu, wassalam. ^____^

12 comments:

  1. Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

    ReplyDelete
  2. Lol , U're Infinite Fans ? Me Too :D But,I Most Choose B1A4 :) Haha :D Visit my blog http://nursarahamira.blogspot.com/2012/10/gangnam-style-hina-islam-no.html

    Just berikan Pandangan saja :) jom baca ! dan komen skali ! jgan lupa yaa :)

    ReplyDelete
  3. Gud luck..sy pun join..

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete
  4. Selamat Petang :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    follower 1653 awak :D

    ReplyDelete
  5. hey ! thanks sbb tag. nak join nak join . hehe

    ReplyDelete
  6. yeyy ! saya joinn , sorie lambat hehe
    http://eydathemisterious.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete