Birthday+Gift

Assalamualaikum & Hello.

Kek coklat batik hand-made's mirah.

Hari ni curi masa jap untuk update blog. Okie, eventho bday-ku sudah lepas berminggu yang lalu; tapi bebaru ni aku terima satu hadiah spesial from my chingu, cik Mirah Riot. Honestly, aku agak tersentuh gitu dengan hadiah yg dibaginya sebab sweet banget~

Card+cake=perfect bday present. =D

She gives me a handmade cake plus cute bday card. Walaupun kek yang cik mirah buat ni agak manis (well, she warned me early) tapi boleh tahan jugak rasanya. And, she wrote special card for me. Seriously, her card really touched my heart. I really appreciate her for giving me this gift & willing to befriended with me. To Mirah Riot, if u read this, nomu-nomu saranghae chingu!

Bday card ala-ala masterchef.

Btw, hari rabu kelmarin, 24 Oktober 2012; aku & mirah pergi rumah cikgu Kaste sambut birthday anak cikgu. Cikgu buat jamuan harijadi untuk anak beliau. Time nak balik, cikgu bagi cenderahati yang sangat kiut. Aku suka sangat bekas ni tau, dah lah ada gambar anak cikgu yang comel tu. Tak sempat pun pegang/peluk/cium anak cikgu sebab aku segan. HAHAHA~ =D

cenderamata bekas kiut dari bday party anak cikgu Kaste. ^^

Tak lupa jugak, aku dapat baju baru. lalala~ anum belikan untuk aku time dia pi Pulau Pangkor. Aku anggap ni bday gift from her lah kan. Aku memang banyak t-shirt macam ni tapi tak berpakai sebab sayang. HAHA~

Koleksi t-shirt baru dari Pulau Pangkor, thanks to cik anum unnie.

p/s: style penulisan aku sangat tak 'matang' kan. aku harap aku boleh ubah. lalala~

Sekian dulu, wassalam.

2 comments:

  1. nampak sedap je kek tu.. n kad tu sgt comel okey

    ReplyDelete
  2. @◕ Kawaii D Y S H A ◕ yeap, rupa & rasa awesome. kan,kan, kad tu comel. ^__^

    ReplyDelete