So many stories...

Assalamualaikum & Hello.


Seriously, lamaaaaa sgt tak update blog since masuk matrix hari tu! Banyak post aku tak sempat update macam Triple Movie, KMS, New Xray & banyak lagi la~~ Bukan aku sengaja tak nak update tau tapi sekarang aku jarang online guna lappy. Since aku tukaq henset dari sony haritu *ehem ehem*, aku selalu online thru phone then aku rajin tweet kot. HAHA!

So many stories i wanna post at this 'abandoned blog' LOL XD. Inshaallah, ada waktu lapang aku akan cuba untuk update blog ni. Bukan apa, sekarang life aku jadi busy yang teramat since sambung study balik ni. Dan paling tak best, life aku sekarang really something. Idk, I just miss so much my old life. :'(

That's all. Promise will update soon. Sekian dulu, salam & babai~ :)))

*Thanks kat semua yang still sudi visit & read my blog, touched~ :')*