Battleship.

Assalamualaikum & Hello.


Guysss, dah lama nak post pasal awesome movie, Battleship ni tau. Now baru sempat update harap tak 'basi' lagi. ngehngeh~ Kalau tak silap aku tengok movie ni 2 minggu lepas with my frenz iaitu hana, zaza & mekyah. ^^ Thanks sangat kat diorang coz ajak aku hangout pi star mall, memang agak enjoy la that day. =D


Tau tak, just bcoz owent cases aku got sick and being stress, seriously! ;( Then, they guys ajak lah tengok movie anytime free. Aku pun apa lagi haruslah ikut, nak lupakan sekejap pasal the boys matter. At first, kitorang tak tau nak tengok citer apa, well aku ni bukan biasa tengok wayang. Hana la yang suggest tengok Battleship bcoz dia dah pernah tengok & kata this movie reaaally best!!

DaeGukNamAh, poor my boys :'(

So true.... Battleship really awesome movie. Tak rugi pun tengok okaii. Plan dengan mekyah lepas ni nak tengok citer Avengers pulak kot, not sure yet. Mekyah pun nak pindah tak lama lagi. Harap dapat hangout with her for the last time before dia pindah. :'( Sedih plak mengenangkan dia nak pindah. Aku dah la boleh tahan rapat dengan dia. really something.

Oklah, itu saja untuk sekarang. Sekian dulu, salam & babai~~

No comments:

Post a Comment