MY TWITTER LAH!...

Assalamualaikum.


Haip², setelah sekian lama menyepi diri dgn entry 'comeback', jadi sekarang aku mau update second post untuk tahun nih. ><

Aku nak promote twitter aku, rasanya agak lama jugak aku buat twitter ni tapi aku ni inactive user. Cuma recently, aku dah semakin rajin ber-tweet. Jadi kalo sesiapa yang ada twitter tu amat digalakkan & dialu²kan untuk mem-follow twitter aku yg serba kekurangan nih. :P


Oklah, see u @hahazirah twitter. Trimas-a-lot yah~ Sekian dulu, salam & babai~ [^__^]

No comments:

Post a Comment