SHOCK: SEPARA GAMBAR BLOG SAYA DAH HILANG!! TERIMA KASIH ATAS TINDAKAN 'PANDAI' SAYA! ;(

Assalamualaikum.


Huwaaaaaa~~~ Nak luah nih., nak luah nih. Tengah sedih sikit nih sebab......sebab...... hampir sesuku (atau tak sampai suku pun kot) gambar yang saya upload melalui blogger atau lebih tepat Picasa Web Album sudah gone!

Ianya semua gara² my 'idiot action' yang terburu-buru nak delete primary email blogger nih. Tak rasa menyesal atas tindakan yang dilakukan just feel bit upset ma coz all my pictures was gone without any backup. hmmphh!

Luckily, ada setengah gambar masih dalam simpanan saya. Tapi mungkin juga ada yang takde~ Apa-apa pun, dapat sikit pengajaran dari apa yang berlaku ni iaitu; sila backup sume file/folder/gambar yang disayangi serta please³ think deeply first before take big action. HUH~~

P/S: Apesal design blog nih jadi huru-hara especially background. Must re-design my template la nampaknya. -,-

6 comments:

  1. takpe, perkara dah nak jadi kita tak dapat nak elakkan.

    ReplyDelete
  2. hehhhe cm na skrg..???

    blog dh ok ka ???

    btw abg gebob 2 akk suka..:)

    ReplyDelete
  3. @Mieya Atiera nsib baik skrg ni sume dah baik belaka. :)

    ReplyDelete