MY FACEBOOK KOT!...

Assalamualaikum.


Hadei.....habis blog aku jadi tunggang-langgang. Aku memang berhajat habis exam nak re-design blog but² mood edit blog belum mari maa so kita biarlah dulu blog ni jadi suck-ay~ HUHU~

Ohoo, FYI, sekarang aku sudah mula berfacebook. Soo..kalau ada sesiapa nak add silakan, lepas ni senang sikit kot nak contact kot. But² kalao boleh aku mahu fb kali ni biarlah orang yang tak bape kenal befriend. Aku tak reti nak explain macam mana sebab aku tau kalau chingu baca ni mesti dia tanya apa nama fb aku.

Aku bukan tak nak bagi chingu add cuma bila aku dah sedia nak befriend on fb aku sendiri akan add chingu tu. *Keep my promise* Jadi maaf ya chingu & famili kalo korang jumpa fb aku sila abaikan. NGEH³~ *NO OFFENSE PLEASE*

OK la, to those yang sudi ADD MY FACEBOOK, boleh click link dibawah ok.

http://www.facebook.com/zerry62

Gracias mucho², thanks, kamsahamnida, terima kasih! Sekian dulu, salam babai~ :)

6 comments:

  1. nak tanya dah adder pemenang ke contest nie??

    http://hahazirah.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  2. hye dear!

    jom join segmen FA ;)

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html

    ReplyDelete
  3. hehhehee klu akk nk add adek aprove x??

    huhu :)

    ReplyDelete
  4. @Ogy not yet, belum decide lg. sumenye msih dlm diskus-ing. nway, segala info akn di-inform asap. maaf sgt2.

    ReplyDelete