MY FACEBOOK KOT!...

Assalamualaikum.


Hadei.....habis blog aku jadi tunggang-langgang. Aku memang berhajat habis exam nak re-design blog but² mood edit blog belum mari maa so kita biarlah dulu blog ni jadi suck-ay~ HUHU~

Ohoo, FYI, sekarang aku sudah mula berfacebook. Soo..kalau ada sesiapa nak add silakan, lepas ni senang sikit kot nak contact kot. But² kalao boleh aku mahu fb kali ni biarlah orang yang tak bape kenal befriend. Aku tak reti nak explain macam mana sebab aku tau kalau chingu baca ni mesti dia tanya apa nama fb aku.

Aku bukan tak nak bagi chingu add cuma bila aku dah sedia nak befriend on fb aku sendiri akan add chingu tu. *Keep my promise* Jadi maaf ya chingu & famili kalo korang jumpa fb aku sila abaikan. NGEH³~ *NO OFFENSE PLEASE*

OK la, to those yang sudi ADD MY FACEBOOK, boleh click link dibawah ok.

http://www.facebook.com/zerry62

Gracias mucho², thanks, kamsahamnida, terima kasih! Sekian dulu, salam babai~ :)

SHOCK: SEPARA GAMBAR BLOG SAYA DAH HILANG!! TERIMA KASIH ATAS TINDAKAN 'PANDAI' SAYA! ;(

Assalamualaikum.


Huwaaaaaa~~~ Nak luah nih., nak luah nih. Tengah sedih sikit nih sebab......sebab...... hampir sesuku (atau tak sampai suku pun kot) gambar yang saya upload melalui blogger atau lebih tepat Picasa Web Album sudah gone!

Ianya semua gara² my 'idiot action' yang terburu-buru nak delete primary email blogger nih. Tak rasa menyesal atas tindakan yang dilakukan just feel bit upset ma coz all my pictures was gone without any backup. hmmphh!

Luckily, ada setengah gambar masih dalam simpanan saya. Tapi mungkin juga ada yang takde~ Apa-apa pun, dapat sikit pengajaran dari apa yang berlaku ni iaitu; sila backup sume file/folder/gambar yang disayangi serta please³ think deeply first before take big action. HUH~~

P/S: Apesal design blog nih jadi huru-hara especially background. Must re-design my template la nampaknya. -,-