Salam Maal Hijrah 1433.

Assalamualaikum & Hello~~

Howaaa~~ Lama tak update blog kot. 'pestaim' update utk bln november ni. HAHA! Itulah betapa kuatnya penangan 'exam', buat orang busy 'study' memanjang.. tapi aku ni pun ekceli dah lama away dari internet komputer sume ni. HUHUUU~


Hari ni sedar tak sedar dah masuk tahun baru kita rupanya. Jadi marilah kita sume same-same pasang niat dan azam baru untuk tahun baru 1433 Hijrah ni. Azam tahun baru hijrah aku kali ni pe ek?? *cehh, bajet ada azam je pada tahun² baru yg lepas. hehhh!*

Baiklah, pape pun sume.., aku dah 'free' nanti aku luangkan balik masa sepenuhnya a.k.a full time dengan sume benda alah ni. HAHA~

Btw, nak bagitau juga, tadi baru pas abes tonton last episod <Secret Garden>. Secret Garden dae~~bak! *Imma gonna mishh this drama badly! :(* Tunggu kemunculan kdrama² baru seperti <Scent of a woman>, <49 Days> encore, <Glory Jane>, <Deep Rooted Tree> & etc.

Ending <Warrior Baek Dong Soo> juga sgt sad ending tauuh! Pity Un, sedih sgt² time Un mati sampai terkeluar air mata kot. Haishh, kenapa la drama² ni sume sgt menyentuh hati. Waeyo?? HUHU~

Klah, babai dulu. Salam~ :)

No comments:

Post a Comment