Terima kasih Utusan.

Assalamualaikum.


Ini berita sangat gembira. Terlalu gembira! Sebelum ni aku pernah masuk pertandingan hias blog sempena merdeka yang dianjurkan oleh surat khabar Utusan Malaysia. Dan baru² ni, pemenang untuk pertandingan tu baru diumumkan dan aku salah seorang pemenangnya. Alhamdulillah, syukur sangat².

Tak pernah bayang pun akan menang memandangkan peserta lain yang join pertandingan tu semuanya hebak2 belaka. =) Jadi, dalam blog ni, aku mahu kongsi sedikit kegembiraan yang aku alami sekarang ni. lalala~ Sila baca link dibawah cerita pasal pemenang pertandingan tersebut.

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0928&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_10.htm

http://hazmanfadzil.com/2011/09/28/pemenang-pertandingan-menghias-laman-webblog-sayangi-1malaysia

http://www.azmanisma.com/2011/09/28/pemenang-pertandingan-menghias-laman-webblog-sempena-kempen-sayangi-1malaysia-dan-kibarkan-jalur-gemilang-2011

Aku menang hadiah saguhati iaitu sejumlah wang bernilai RM300. Jujur cakap, aku tak tau pun aku ada menang pertandingan ni. Aku dapat panggilan dari Utusan kata aku menang hadiah saguhati. At first, macam tak percaya. bila aku check dalam internet...whoaa, betul la, tak sangka sangat~ :D

Btw, pihak utusan ada call aku baru² ni untuk dapatkan sikit maklumat peribadi aku. Tapi, disebabkan aku balik sekolah lambat jadi tak sempat angkat. Aku try call, orang lain pulak angkat. Jadi, aku sekarang masih cuba untuk contact pihak utusan. Hehehee~ Apa-apa pun, harap pihak utusan dapat call aku atau aku dapat call pihak utusan untuk selesaikan urusan berkenaan hadiah. =)

Aku percaya kalau rezeki tu Allah nak bagi, insya-Allah aku dapat hadiah berkenaan. Amin.

Sekian dulu, salam & babai~ (^_^)

10 comments:

  1. wahhh :D congrats dear! mmg comel sgt ur blog :D

    ReplyDelete
  2. @♥Putri ilyanie♥ terima kasih. yeapp, seronok sgt. mcm bulan jtuh ke riba gitu..hehee~ :D

    ReplyDelete
  3. congrats kawan ! :D

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

    ReplyDelete