생일 축하합니다 [saengil chukha-hamnida] zirahh~

Assalamualaikum.

Hari ni aku genap 17 tahun sudah.. maksudnya tinggal tepat lagi 1 bulan nak spm daa~ Sudah lama betul aku tak update blog ae. Tengok tajuk dulu, ya kalo tak tahu, hari ni 14 Oktober hari jadi aku yang ke tujuh belas. 17 angka yang besar juga, jadi aku sudah tua+dewasa la..

Terima kasih banyak² for those yang wish my birthday today. They're my classmate from 5IK, yang bagi msg birthday; pekjah, abah, anum, ct.. Trimas juga to ibu bapa yang belanja pizza dan yes hari ni sudah dapat hadiah pertandingan hari tu. So happy today tau~~


Everything seem good so far, hope keadaan ni kekal lebih lama. Tak mau stress² lagi, sebab beberapa hari belakangan ni aku depress betul sampai rasa nak bunuh diri. Nasib baik iman masih berbaki kalo tak hmmmmmm...(I can't explain more yet)

Itu saja lah kasitau. Actually aku tak kisah sangat kalo orang tak ingat bday aku which is tak penting langsung pun kan. Tapi, terima kasih sangat² yang ingat bday aku tu, serious terharu! (^_____^)

Ok lah, stop sini dulu. Babai & salam~

4 comments:

  1. hepy belated befday :)
    gud luck SPM :)
    adek saye pun candidate gak :)

    jemput datang singgah : http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/11/dia-muncul-sekali-dalam-hidup.html

    tenkiu :)

    ReplyDelete
  2. @ZIRAH welcome & mudahan kejayaan terhasil dari usaha doa tawakkal :)
    banyakkan solat hajat sampai result keluar :)

    ReplyDelete
  3. @*assyiera* insyaallah. amin. time kasih sangat²~ :D

    ReplyDelete