Untuk baby ogos.

Hello Assalamualaikum.

Hari ni aku mau post pasal birthday. Birthday member(s) aku yang jatuh pada bulan ogos. Bukanlah niat nak over too much gedik sangat nak prepare surprise yang gempak untuk chingu aku masa birthday diorang. Just kalau boleh for this year aku nak kasi sesuatu yang lain dari yang lain untuk bday chingu(s) aku. Elehh, masa bday ibu atau family members lain takde pula aku beria ehhhhhh.. HAHAKS!

Sorry² and whatever. Kali ni aku dedicate khas untuk 3 orang chingu yang bday dorang jatuh pada bulan Ogos:
Lala (3 Ogos 1994)
Ct (5 Ogos 1994)
Cema (7 Ogos 1994)

Tahu apa aku bagi untuk bday dorang?? Hehee, sangat special okeh! *spesial lah sgt, tak pun sebenarnya!*

Lala Halim -3/8- & Hanisyaima -7/8-


Lala & Cema aku combine 'hadiah' mereka. Aku wish bday dorang dalam majalah Yezz! bulan 8 kat ruangan tempat wish bday. Happy sangat sebab wishes aku tuh disiarkan sebab kalau tak, aku kena sediakan sesuatu special yang lain untuk dorang plak. =)

Zirahfah tuh pemilik blog hahazirah.blogspot.com ni lah. Sila abaikan nama aku tu, aku tak pikir betul² nak tulis nama apa hari tu. HEHEE~ Tapi, yang Lala Halim & Hanisyaima tu betul tau.



Korang suke tak qilah & syaima? Harap sukakannya ya. Aku tak tau mau bagi apa lagi selain bday wishes dalam mag yezz! kesayangan aku nih. NGEH³~

CT -5/8-


Ct, silalah rasa cookies yang saya buat ni, saya try buat tapi macam tak sedap lah! Sempena bday Ct pada 5 ogos ni, aku kasi hadiah 'Choc Butter Cookies'. Diharapkannya Ct menyukainya dan maafkannya kalo rasanya agak kureeeng sikit. [#^_^#]

Maaaf, ada cookies yang rentung sikit. :P

Bagi aku sebenarnya rasanya sedap ape, boleh tahan! ;)

Btw, selain aku buat cookies ni dibantu oleh ibu, ipah & iyad si tukang rasa. Tengok jugalah the making of... 'Chocolate Butter Cookies'.


HAHAHA, itu sajalah aku mahu post. Berapa kali tangguh untuk post pasal ni tau, akhirnya jumpa tarikh yang betul. NGAHAHA~ K lah, babai dulu, salam~ ^^

2 comments: