Raya & Merdeka~

Hello Assalamualaikum.

Kalau tak kenal, dalam gambar ni adalah Chansung 2PM okieh~

Selamat hali laya aidilfitri semua... dan selamat menyambut hari merdeka yang ke-54 tahun pada tahun 2011 nih.. aku ingat kita merdeka dah 55 tahun <-- HAHA nampak sangat matematik aku lemah disitu. :P Lama benoor aku tak online rasanya. baru beberapa minggu/hari kot, tapi rasanya 'internet addiction' aku semakin hilang yeahaaaa~


Btw, aku ada buat grafik untuk merdeka & raya. Ingat nak combine je kan senang, tapi tak jadi ah. Aku ambik grafik untuk merdeka yang twitter status punya.. Letak je tulisan selamat hari merdeka kat tempat status tu sudeyy. pelikkah bunyinya?? wawawaaa~

Untuk grafik raya pulak, kah³ gelak dulu ehh, jadi & lawak tak aku edit pic chansung pakai baju melayu warna oren & songkok? kwang³! Aku tau la tak jadi, aku memang tak reti photo manipulation pon.. huahaha~ Lagi satu muka chansung dalam tu tak gaya dia pon. Aku pun tak sure aku hambek gambar dia time bila, mungkin time dia belum debut atau awal² debut dia ke, aku memang tak sure ah..

Tapi kannn, sebenarnya sebelum ni aku pernah mimpi/bayangkan Matt Damon pakai baju melayu oren, sekarang aku pulak edit gambar chansung pakai baju melayu oren. HAHA~ Pape lah kan, aku harap aku tak salah sebab edit gambar dan buat grafik macam tu. elehh source aku sikit je okeii, google je pun, huhu~

Sudah la tu, aku mau stop dulu. Sekian dulu, babai & salam~ =)

No comments:

Post a Comment