Giveaway Lucky Blogger by ZhiraHeyo, LalaHalim & HaniSyaima.

Hello Assalamualaikum.

Ini adalah giveaway anjuran bersama 3 chingu blogger; ZhiraHeyo, LalaHalim & HaniSyaima. Aku decide untuk buat ga ni sebab aku ada hadiah mahu bagi lucky blogger yang masuk ga ni. Sebelum ni aku pernah buat Lucky Blogger Contest hujung tahun lepas. Oleh itu, tahun ni aku buat Giveaway Lucky Blogger pulak disertai 2 olang besties aku. Best sikit ada partner dalam ga. NGEHNGEH~

Bloggers, jom support & join reramai giveaway aku bersama members ni. Harap sangat giveaway ni mendapat sambutan hangat. Syarat mahu join senang saja, sila baca dibawah baik:


1. Wajib follow blog kitorang;


2. Buat satu entri tentang giveaway ni;

-Tajuk entri mestilah: Giveaway Lucky Blogger by ZhiraHeyo, LalaHalim & HaniSyaima
-Letak banner GA ni.
-Tag minima 3 orang atau lebih dan make sure diorang tahu tentang GA ni.

3. Submit link entri korang kat bawah.



Tarikh tutup contest: 25/12/2011

Lucky Blogger akan menerima hadiah misteri dari kami. Bilangan pemenang berdasarkan bilangan hadiah yang disediakan dari kami bertiga. So far, hadiah aku sedia ada 2. Members aku juga ada sediakan hadiah mereka. Masa contest berjalan masih lama, jadi kamu semua masih ada banyak masa untuk join ga ni. Take your time, slow-slow yaa~

Sekian dulu, babai & salam~

41 comments:

  1. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  2. @Cik Rose Cute trima kasih bg suppot & join. tinggalkan link entri di link atas yg dinyatakan. =)

    ReplyDelete
  3. tak kan batal punye heheheh.. ramai yg nk join tu..mcm mane dgn cara penentuan pemenang? :)

    ReplyDelete
  4. saya jooiinnn !! hehe
    http://eydathemisterious.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  5. @iMBobo kalo buleh tak mau batalkan sebab hadiah sudah tersedia ni cewahh. buat mse ni msih dlm perbincangan cara pnentuan pemenang tu. later update psl adiah+pemenang.=)

    ReplyDelete
  6. @eydaa .. eh, eh eyda pom join juga.. tiba² rasa segan. hahaha~

    ReplyDelete
  7. hahaha .. ape salahnye support kawan maa ... hehhe ..

    ReplyDelete
  8. salam.K.atie dah join & Good Luck for SPM!!

    ReplyDelete
  9. ifa join!hee..btw..gewd luck spm!

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ifa dh ltk link ifa kat gak tmpt kamu suh submit tue..
    just incase kalu xmuncul..so komen sini lagi..hee

    ReplyDelete
  10. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  11. saya join...

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  12. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  13. JOIN !

    http://roaarrylil-kun.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  15. DAH SUBMIT PENYERTAAN :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    THANKS ! HAVE A GREAT WEEKEND ! :D

    ReplyDelete
  16. http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  17. SALAM

    QUEENPINK JOIN

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  18. hYe...
    j0in ur GA...

    http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    tq...
    ;)

    ReplyDelete
  19. join

    http://blogjuniza.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  20. http://inasepi.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  21. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  22. salam,,join..

    http://mrsbullat.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    gud luck spm ya..

    ReplyDelete
  23. http://rinna57.blogspot.com/2011/08/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  24. thanks to semua yg sudi join + submit link. link korang smua dah masuk list. =) sila check utk kepastian.

    ReplyDelete
  25. sori lupa bg link : http://qasehnabilah.blogspot.com/2011/10/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  26. http://usharapa.blogspot.com/2011/10/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  27. join
    http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  28. join
    http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete
  29. nak join..
    http://bubling-lea.blogspot.com/2011/12/giveaway-lucky-blogger-by-zhiraheyo.html

    ReplyDelete