Epop Malay August 2011.

Hello Assalamualaikum.


Dapat juga update blog hari ni. Lame dah nak update ni tau, nak show off jap. HAHAHA! *tak baiknya niat* Zhira bet sape² yang minat kpop, 'tidak mesti tidak' tau/beli/baca majalah epop versi melayu kan.. Baru² ni muka+URL blog zhira masuk dalam majalah epop kat ruangan e-web. HEHEHEE~

Tak expect pun tau.. Memang lah zhira ada join ruangan tu, tapi tak pernah² pikir mereka akan show off muka zhira sekali dalam tu. Cam tak caye jee tapi zhira happy sangat sebab epop promote URL blog zhira sekali. HIK³~

Jira tu samedengan ZHIRA lah. Sila abaikanlah nama Jira tu~ Tak pikir banyak kali nak letak nama apa. :P

Btw, epop malay bulan ogos ni jugalah isu pertma yang zirah keep-keep. Sebabnya sebelum ni, zhira share ngan my chingu, Mekyah, beli epop. Baru je buat ni~ Mekyah suka kumpul epop dats why la zhira just sharing dengan dia jep.

Saranghae epop malay August 2011. Kamsahamnida for sampul duit raya 2PM~

But, kali ni zhira mintak kat Mekyah nak keep epop bulan ogos sebagai kenangan tapi Mekyah nak juga satu buat koleksi. Sooo, zhira belilah lagi satu, tak sia² pun sebab zhira dapat sampul duit raya SHINee. Zhira punya 2PM la of course. Kitorang exchange tau!

Dapat 2 sampul group, 2PM & SHINee. Mekyah punya epop masih rapi berbungkus dalam plastik. ^^

Chansung-ahhh, 2PM, Jihu@Hyun Joong saranghaeyooo~ ♥

Jom like epop malay fanpage@facebook:
http://www.facebook.com/epopmalay

Itu sajalah my story. Babai, salam~ [^_^]

14 comments:

  1. macam best je dapat smpul duet raye epop .. hohoho ~

    ReplyDelete
  2. @eydaa .. hahaks, mesti lah best, 2PM lg. HIHIHI~ =D

    ReplyDelete
  3. femesla dia siap masuk mjlh lg hah

    ReplyDelete
  4. @hamzah ian bkn lah adik-beradik. epop mag yg siarkan info/citer psl kpop, jpop & tpop. something like dat ah..

    ReplyDelete
  5. best nyer awk dpt 2pm syer dpt bigbang........ah jelesnyer........

    ReplyDelete
  6. @mIsS pInKy...... hehe, sy pilih tu coz paling mnt 2pm. bigbang ok ape, best jgk la. ^^

    ReplyDelete
  7. lah tuh akk. adik ada majalah nih.

    ReplyDelete