Saeng-il chukahamnida omma~

Hello Assalamualaikum.


Hari ni 28/07/2011 hari lahir omma! eh silap, ibu! Aku cadang mahu buat suprise cake untuk si ibu tapi malangnya aku kehilangan resepi kek coklat CT. Rupanya aku takde buat salinan resepi tu, ia cuma disimpan dalam inbox facebook aku yang sudah berdeactivated hampir 7 bulan! Tak mungkin lah aku on balik fb aku semata-mata untuk menyalin resepi tu.

Oleh itu, aku tak buat pape lah untuk hari lahir ibu tahun ni~ Family members lain pun aku takde buat something special for them all. Ahhh pe kena dengan aku ni?? Ingat mahu doing something really different pada tahun ini, apakah, apakah? Otoke~~~ [--"]


Mau buat macam mana lagi yea, tunggu lah tahun depan pula agaknya. Tapi papepun, Ibu selamat hari lahir, hapy besday, 생일 축하 해요 (saeng-il chukahamnida), عيد ميلاد سعيد (eid milad sa'eid).

Kalo boleh aku mahu bagi ibu hadiah best punya tapi tak tahu lah dapat capai ke tidak iaitu; keputusan yang baik dalam spm tahun ni. Insya-Allah aku akan berusaha. Aminn.

Okie lah, babai dulu & salam~ [>___<]

6 comments:

  1. zirah! wah lamanya tak contact awak ! bukan tak nak tp tak tahu cmne. akhirnya ada jugak tmpt nak contact. awak cmne, sihat ? btw I checked your links tab tu. ada nama saya kan ? saya baru je buat blog bru XD so could u please tukar url lame tu dgn blog baru ni ? sbb yg tu sbenrnya saya dah delete tp tak tahu kenapa still boleh view xD oh and I miss yah ! sy dah follow awak :D

    ReplyDelete
  2. @jangjang patchi ezza madiha! ha'ah lme kite x contact kan, mgkin sbb sy off fb since tu jrg contact mber2 lme. alhamdulillah, sy sihat2 baik2 sj. hope awk pun sme k. msih stay kat sne ke dah blik mlysia skang erk?

    oo, yg tu nti sy update sy change link bru blog awk. tenkiu² ya! =D

    ReplyDelete
  3. haah, still stay kat sini.blan 6 aritu balik msia tp tak sempat pun nak visit temerloh :(
    no biggie ! you're welcome :D

    ReplyDelete
  4. @jangjang patchi oo yeke~ tringin la nak chat@borak² gn awk tp skang ni sy quite busy lgpun thun ni kena spm plak. adeii~ hehehe~ ^^"

    ReplyDelete
  5. oh s'okay ! saya phm xD haha. so good luck lah utk spm ok ! chaiyok ! hwaiting ! ganbatte ! :D <3

    ReplyDelete