Kerja Kursus Pendidikan Seni Visual 2611/3 (Part 2)

Hello Assalamualaikum.


Entri ni adalah kesinambungan dari entri Kerja Kursus Pendidikan Seni Visual 2611/3 (Part 1) baru² ini. Sila cuci mata dengan hasil kerja kursus seni saya yang sudah siap 99.9% woot woot~ ;P

Suckay betul rasa baru siap kot folio seni ni..lambat kan??? Orang lain tentunya sudah boleh tidur lena sebab mereka semua sudah siap wuu..wuu jelesnya! Sudahlah minggu depan pra-percubaan+puasa, agak 'pressure' saya sekarang pheww~


Selain cikgu & ibu, bestie cema (hanisyaima) banyak bantu buat keje ni sama². gomawo chingu~

Lala (lala halim) cakap untuk kajian warna; "sedei sangat kajian warna oak ek." HAHAHA~ campur hodoh kan, kan??

Ibu; ibu pun banyak bantu zhira siapkan keje seni ni. ibu tolong macam². kamsa-kamsahamnida omma~ =D

Finally, it was done! Thanks to all who had helped me a lot to finish this assignment. hehehe~

Saya siapkan tadi juga di kelas seni setiap sabtu *harapnya lepas ni tak perlu datang lagi. :P*. Ada lagi satu actually tapi takpe officially hantar this tuesday after examination.

Teringin nak citer pasal kelas tadi. Ada beberapa orang minta tolong saya dalam kerja seni mereka *macam saya pandai sangat cehh~* tapi saya agak upset sebenarnya bila mereka berkelakuan kurang sopan seperti cuit² saya dengan selamba. eh heloo i'm a girl, and u're a boy, mau buat dengan girl lain yang suka kamu buat macam tu boleh lah tapi not me okayy. Saya sangat menjaga batas dalam pergaulan lalaki & perempuan. *sangatlah jaga kan. :P*

Takdelah sebenarnya saya tak biasa kena cuit tiba² gitu *bapaklah skema kau zhira~!* sudahlah panggil saya dengan panggilan bukan nama saya tapi itu tak kisah sangat lah. kemudian apa lagi yee..oh ye, entah kenapa la saya takut benar nak tegur kawan sekelas seni saya tu, macam saya ada buat salah kat dia je kan. Takpelah nanti kalau saya ada benda nak cakap dengan dia, saya tegur la tapi kawan dia berani pulak saya tegur arghh. hahahaha~

Bodos siot kau zhira! Sudahlah aku takmau citer panjang² lagi, habis skema trauma ayat aku (ikut ayat Lynn).

Inilah hasil kad 3D aku yang hodos, beastly, nenek kebayan dan sebagainya. Papepun, yang penting SIAP. muahaha~ 

Sampai sini dulu okaiiiii, babaiiii & salam~ [>_<]

6 comments:

  1. @Solihahazahar haha, lawa?? tipu la, buruk laa~ :(

    ReplyDelete
  2. woooooo..igt zaman kcik2 dlu..aku bt plaster of paris..ukiran..sketch plg aku xska..leceh nk mam**s

    heeheeh..gudluck geng..

    ReplyDelete
  3. @ade2mama wahh ini sunbaenim pro ni. adoi sy ni cuma beginner, xde bakat lgsg dlm seni. huhuhu~ anyway, thanks. gud luck to u too~ ^_^

    ReplyDelete
  4. @miss Tira comey la sgt. sbnarnye hodoh la. :P

    ReplyDelete