Imam Muda musim ke-2 (2011)

Hello Assalamualaikum.


Hari ni final Imam Muda. Tak sabar jap nak tengok. Kejap je lagi dia start pukul 9 kang. Still count the time sambil² duk online kejap. Aku asyik on9 senyap² skang ni, pastinya benda pertama sekali aku pegi kalo on9 blog ni. Sebenarnye nak download lagu korea, Break down dengan Hands Up kan, tapi itu lah sokmo lupe eiii.

Oii, Showdown 2011 finale rabu next week kot. Sumenye nak finale skang ni yes, yes. Kurang full sikit jadual TV aku, HAHA! Tadi sekolah Hari Pelaporan, dapat report card, tapi report card macam ape entah?? Tak boleh percaya, sej P1 aku tulis tak hadir padahal aku still simpan ok kertas pekse tu. Malas nak beria kan, nasib P1, kalo yang petengahan tahun punya ni memang aku protes la kan.

Whatever ah, sambung tengok Imam Muda, kita tengok siapa yang jadi juara Imam Muda untuk musim ke-2 ni ok. Aku rasa macam Acan *gelaran comel untuk imam muda Hassan*, tapi Nazrul ada chance juga. :)

Sekian dulu, salam~ ^^

2 comments: