zirahthebajubesi.blogspot.com

Hello Assalamualaikum!


Yeaaa..as you can see aite, saya tukar URL blog saya lagi! lagi dan lagi. Kenapa tukar?? ada orang soal tak? kalo takde takpe, cuma aku ja yang tak faham kenapa aku mesti tukar URL blog? Ka ada pape problem eh dengan URL blog lama ka, ka ada buat pape eh?? Haa, baik cakap kalau tak....

Okie lah, aku cuma nak berubah kot. Berubah maknanya aku nak buat sesuatu yang baru. Aku nak tinggalkan semua benda lama yang aku buat. Rugi kau zirah, kau tau tak HAHAZIRAH tu dah banyak berjasa kat kau! Sebab nama HAHAZIRAH tu lah, kau dapat masuk mag, orang kenal 'kecomeyan' blog kau dari nama HAHAZIRAH, lagi kononnya tutorial blog kau 'ihsan' dari nama HAHAZIRAH tu lah!

hahazirah.blogspot.com

Apesal la kau sanggup lepaskan semua kau kecapi dari nama HAHAZIRAH tu hah? Just tak faham apa yang kau fikirkan, whatever lah kan. Kau yang memilih semua ni. Sekarang bagi aku, Hahazirah was my past.

Thanks-a-lot CT for this. Luv it! ^^

Yes, I choose 'zirahthebajubesi' for my new URL blog name. Pelikkah bunyinya? Well, ekceli tu lah salah satu nama aku zaman myspace dulu. Taktau mau tukar nama comel ape lagi so aku decide just use this name lah. Before this aku guna name 'arthrougheart' but aku rasa macam ada something dengan nama ni and lagipun ia agak susah untuk disebut dan ditaip kan.

Say welcome to ZirahFah with her blog http://zirahthebajubesi.blogspot.com and tataa to Hahazirah, http://hahazirah.blogspot.com. Byes & Salam~ ><

7 comments:

  1. panjang sangat. orang takkan ingat n pelik. better hahazirah.blogspot

    ReplyDelete
  2. eh da komen tadi tp xkuar. like hahazirah.blogspot more

    url yg ni terlampau panjang dan org xkan ingat

    btw zirah, bahagian missing note kt tepi tu buat cmne?

    ReplyDelete
  3. @Kak Fenny ohh yeke kak fenny. tapi2, sy tetap mahu tukar dr hahazirah tu. cuma name ni sja yg terpikir. hee~

    ReplyDelete
  4. @ARC™ comment approval. ^^ hahazirah tinggal kenangan ja la. takpe la panjang sikit, kalo ada orang ingat tu kira hebak lah org tu.

    missing note tu buat kat sini:
    http://www.google.com/friendconnect/admin/site/wallgadget?id=02872988789787283804

    =)

    ReplyDelete
  5. serius. zirah dah ade nama dengan hahazirah tu..baik xyah tukar....tu award majalah tuuu....kalo tukar name dah xvalid laaa

    ReplyDelete
  6. @Kak Fenny hmm.. btul jg tu. nti la lemme think about it 1st. hee~

    ReplyDelete