Join contest...

Hello Assalamualaikum.

Siyot, jarang² aku update blog skang. Tibetibe update join contest. #senggal Wehh, aku dalam mood nak join contest blog nih. Alaaa contest blog yang blogger malaysia buat tu, yang bese budak² blog buat tu, yang dapat hadiah kalo menang tu. Yang jenis senang nak join, tak payah buat slogan ke jawab soklan merepek tu then chance untuk menang 50-50 gitteww.

Sape² ada wat contest tu invite lah aku, tak pun sape yang ada join contest ke tag lah aku, bleh aku join tak gitteww..

Ok lah tu je. Jangan lupe invite/tag aku join memana contest yeaah. Oh ye, lepas ni nak join contest sis Ailyl, tapi tunggu kena snap gambar dolu. K daa, byes salam~ ;) <-- muke senyum ja'at.

No comments:

Post a Comment