Contest kaki paling comel by Ailyl Rozanna.

Hello Assalamualaikum.



Tadi masuk contest bibir skang masuk contest kaki plak dah. Tapi contest ni memang zirah plan nak join lama dah tambah² my fav blogger yang wat contest ni, Ailyl Rozanna. *aww rugi kot tak join* Kat bawah ni adalah pic kaki paling tak comel zirah. HAHAHA~

My new and last school shoes.

Ini adalah pic kaki zirah pakai kasut sekolah baru dan terakhir zirah. Memandangkan this year is my senior year, maksudnya lepas ni takde dah sekolah² melainkan tetibe aku shot nak masuk STPM pulak kan. Kasut sekolah aku tahun ni spesial sikit, aku beli yang bertali & berbintik-bintik. Kononnya nampak style lah kan pakai kasut 'polka dot', sekali kena rembat dengan cikgu baru tau! HAHA~ Lepas a few years give up pakai kasut bertali, kini tahun ni, sebagai tahun penutup sekolah, aku kembali pakai kasut sekolah bertali. HIHI~

Tag 3 blogger to join this contest:

  1. Lala Halim
  2. Shyma
  3. Nad Cydot

"Kak ailyl, sori gambar kaki tak berapa menepati syarat, zirah tak masukkan Title contest & URL blog. Hope penyertaan zirah still boleh diterima, tapi kalo kena rejek jugak, redho je la.." ><

Okeis, ini saja yang saya sediakan untuk contest sis Ailyl. Sekian dulu, salam & byes~ ^^

8 comments:

  1. kay de wat contest..
    senang je..
    meh la join..ade hadiah perfume lancome lg..lai lai lai


    http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

    ReplyDelete
  2. @khairul akmal azman oyekee~ haaa, bleh juga. time kasih invite sy. nti sy prepare utk join contest awk. tunggu yaw~ ^^

    ReplyDelete
  3. lamanya dah tak pakai kasut sekolah.masa form 1, dah start jadi pengawas..so, kena pakai kasut hitam kulit.
    kalo pakai kasut sekolah warna putih selalu beli yang ada tapak tebal.supaya tinggi..hehe
    (hakikatnya pendek)
    tapi tapak tebal biasanya mahal la..kopak duit mak ayah..hehe

    rindunya zaman sekolah :)

    ReplyDelete
  4. huiyohhh cantiknye kaki. goodluck :)

    ReplyDelete
  5. @Doctor on Duty- Siti Soleha ooh ade kasut skolah tapak tebal ke, sy xtau sgt bab2 kasut ni. hehe~ kalao awk rindu zmn sekolah, sy pula x sbr2 nak tinggalkan zmn sekolah. keinginan yg bertentangan, tp nti bila dah abes skolah mesti sy juga akn rindukan zamn prsekolah.~

    ReplyDelete