I won't do that again.

Assalamuaikum & Hello.

Petang ni aku update lagi. :) Aku terfikir sesuatu lah; aku nak lepaskan semua yang aku rasa dalam blog ni termasuk benda² yang personal tu. Kadang-kadang terpikir jugak nak buat tumblr. Kalau aku private this blog ape cer, tapi aku rasa aku akan lose something kalau aku private this blog. HEMMM~ Any idea anyone?


Masuk hari ni dah entah berapa kali aku break a promise. Aku rasa tercemar tau. Tak tau lah macam mana nak elakkan lagi. Aku lambat istighfar, aku lupa dan adakalanya aku rasa tak mahu seperti setan merasuk aku! Astaghfirullah-azim, apa lah nak jadi dengan aku, aku betul² tak mahu melakukannya lagi. I won't do that anymore buttt there is no but. I should learn how to control myself, control what am i thinking about, control my mind and my action. Gahh! Hope Allah can forgive me for what i've done.

PicSource: http://www.flickr.com/photos/randymstaana/4586122839/

Petang tadi aku baru dapat lesen L untuk motor tapi jujur aku tak pandai bawak moto wak! Serious ni, macam mana aku boleh dapat lesen ni? Lesen basi agaknya, tak boleh pakai. Dah lah 28052011 ni ujian QTI. Mamtis aku, macam mana nak lulus adoii kalau bawak pun still terhuyung-hayang macam orang mabuk bawak motor. I need to practise a lot, very a lot tau. HAHA~ Menyesal sikit hari tu beria sangat nak ambik lesen. Patut ambik lepas SPM. HUH! Takpelah dah terlanjur, just go with the flow~


Today i'm not went to school tau. Kurang sihat lah kononnya, tak demam pun cuma 'tak sihat mental'. Emosi tak stable untuk pergi ke sekolah. Well, memandangkan dengar khabar ramai cikgu 'off' hari ni and my close friend pon tak datang jugak, i made a immature decision. Pity me, I should went to school today, I am in form 5 now! And i'll facing the big exam, Sijil Pelajaran Malaysia. HUHUKS! How could I Cuti-cuti Malaysia (not ponteng okay) school without a clear reason?! Urghh!

That's why I won't do that again. Insya-Allah, never, amin. No breaking a promise again, i hope but i don't expect it. FIUUU~ #ayatroller-coaster.

#Okdahbye. Salam~

2 comments:

  1. kak zirahs, nak tanya sikit boleh?
    akak tahu tak macam mana nak edit background blog tanpa buang widget yang kita letak dalam code html tu?

    ReplyDelete
  2. @Niemmo Riesa kalo nak edit bckground blog boleh je tp sy kurang faham tanpa buang widget tu. widget ap yg dimaksudkan?

    ReplyDelete