Babai Hahazirah...

Assalamualaikum & Hello.


Curi masa kejap pagi² ni update blog. Mula² ingat nak taip acc jap tapi hemmm nantilah taip kot. HUHUU~ Aku ke zira?, apa² je lah kan, tiba² terpikir nak create 'new image'. Aku tak mahu guna nama Hahazirah lagi tapi aku mungkin³ akan guna nama Heartzirah sekarang. Kenapa aku tukar nama ohh entahlah, aku cuma mahukan pembaharuan dalam daily life aku termasuk nama alam maya aku. Biarlah semua kenangan Hahazirah tu tinggal kenangan. Aku dalam imej baru sekarang iaitu; Heartzirah.


Semua benda yang berkaitan Hahazirah akan diremove slowly. Dan akan digantikan dengan Heartzirah's stuff. Flickr, Deviantart aku dah delete yang nama Hahazirah tu. Then, twitter aku dah tukar nama @heartzirah sekarang. Lepas ni aku mungkin akan tukar url blog dan title blog menjadi Heartzirah. Mungkin bukan sekarang tapi sure lah akan tukar. Just wait~

Say babai to Hahazirah and say welcome to Heartzirah. Peace and love. Byes, salam~ [>___<]

6 comments:

  1. hey ;) awakk , minta tolong editkan blog saya boleyh ? I cant do it by myself lahh . first time tak boleyh buat sendiri ;( tension kot . haih . just editkan menu tab , rounded border and favicon . yg lain saya boleyh buat sendiri kot ;) klu boleyh , bagitahu ea ? peacee ^^

    ReplyDelete
  2. @E's hai.. buat mse skang ni sy bz dgn exam.. tgk lah cuti bln 6 nti kalo sy free sy inform k. :)

    ReplyDelete
  3. ehhee..heartzirah??best2..sukee nickname bruu to..ehhee

    ReplyDelete
  4. @monahana nama ni mmg dah lme terpikir dr dulu lg..tp time tu x terpikir nk gne name ni tp gne nme hahazirah. skang plak rse cm nk tukar nme 'again'. huhu~

    ReplyDelete
  5. Lah, sy dh terbiasa dgn hahazirah. hhuu. rsanya ni prtama kli komen kot kn. hahaha

    ReplyDelete
  6. @cik heroin oh yeke..xpe lah.. lupekan hahazirah tu...HUHUKS~ hehe~

    ReplyDelete