Blog Hahazirah dalam majalah Yezz! April 2011.

Assalamualaikum & Hello. :D

Hari ni 1 April 2011 (27 Rabiul Akhir 1432), masa yang tepat untuk update blog! Zirah just wanna sharing something very wonderful about my blog. :) Ini kira sambungan untuk entri sebelum ni yang agak tergantung. hehee~ Keep read yaa guys. [^___^]


Kalau korang pembaca tegar majalah Yezz!, pasti korang sudah beli majalah Yezz! isu terbaru iaitu April 2011 kan. Then, sambil² korang baca majalah Yezz! tu jangan lupa selak muka surat 80 untuk melihat Blog Hahazirah versi dalam majalah punya tau. Hehee~


Untuk sesiapa yang masih belum beli majalah Yezz! tu, jom lah ramai² serbu kedai buku, dapatkan senaskhah untuk koleksi korang. Tak rugi tau baca this magazine sebab bagi zirahs, majalah Yezz! ni sangat² best and colourful. Yezz! banyak bantu zirahs tingkatkan my confidence and the best part is Yezz! adalah rujukan terbaik untuk korang yang cintakan fashion+style.



Veeeery excited bila dapat lihat blog sendiri terpampang dalam majalah kesayangan nih. FYI, zirahs dah bersama dengan Yezz! since edisi pengenalan lagi tau (coverstory Raja Farah). Masa tu harga dia just RM1, beli hanya untuk suka² lagipun majalah ni sangat sesuai untuk budak sekolah macam zirahs. :) Tak sangka pulak, since beli majalah Yezz! edisi pengenalan tu sampai sekarang terus melekat dengan majalah 'pelangi' ni.

Zirahs anggap ini adalah hadiah Yezz! buat zirahs as pembaca setia since dari awal penerbitannya lagi. :D Btw, zirahs nak ucapkan thanks a lot to team Yezz! especially bro Achiek yang sudi memilih blog zirahs untuk memenuhi ruangan Yourspace Yezz! edisi tentang attitude kali ni. Thanks sangat² tau!

Untuk tatapan pembaca Blog Hahazirah. Click gambar untuk besarkan.
*ceh bajet ada yang nak baca je! :P

Anyway, maybe ada yang wonder how blog zirahs boleh masuk magazine nih? Hehe, adalah.. Itu rahsia kami. Tapi kalau sesiapa mahu tahu lebih lanjut, kenalah dapatkan majalah Yezz! April 2011 ni. Mungkin kat dalam majalah tu ada sesuatu yang boleh menjawab persoalan korang. Hihi~

Ok dah, sampai sini dulu yea. Sekian, salam, byess~

Psstt: Kalah catur, but it's okayy. Nama pun firts time kan. :)
Pssstt: There is a lot of KES kena siapkan gara² tak masuk kelas 3 hari untuk match chess. 3 hari perlawanan catur meninggalkan kesan mendalam dan memori yang manis untuk dipahat sampai bila². :D
Pssssttt: Awww, cikgu 'abang' Aiman Syafiq b. Syamsul Bahrin kot namanya? Sangat comel! hihi~ [^___^]

44 comments:

  1. wahh...terkenal la! hehe femes2! :)

    ReplyDelete
  2. @purplekyu^_^ eh takdelah. bese² je okie. hihi~ thanks! :)

    ReplyDelete
  3. tahniah zirah. bestnye zirah yee :)

    ReplyDelete
  4. wah!! gile best!! nak gak!! huhuhh
    gtw la cane.. kite2 je taw.. huhu

    ReplyDelete
  5. bestnye..blog ni mmg lyk masuk mjlh pun,rugi kalo ade yg x thu.huhu...
    Haha..xD

    ReplyDelete
  6. wah..beznyer.. belog awk memg kiut larh...!!..;P

    ReplyDelete
  7. @HazHand haa, yg tu kena beli mjlh yezz! sbb dlm tu ad bgtau. [>_<]

    ReplyDelete
  8. hahha,ye ke.. alah,gtaw la... nk tau dr kamu..hahah pm fbook asip..agagaga

    ReplyDelete
  9. @HazHand wah, smngt ni. eh fb sy dah lama tutup la. team yezz plih through fan page fb dia rsenye. hihi~ :)

    ReplyDelete
  10. wahh asip! kalo dia bgtau ko...ko kasi tau aku ea! HAHA..

    weh zirah! bgtau la. grrr

    ReplyDelete
  11. @SyedGraphiX lah ko ni fb ak dah tutup dah pun. haha~ alaa, dia jumpe through fan page dia la kot. lps tu contact2 la~

    ReplyDelete
  12. Wah tahniah Zirahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    Jelessssssssssssssssssssssssssss :(
    Nak jugak , selalu beli Yezz

    ReplyDelete
  13. @Fateen Insyirah TQ k.fateen. alhamdulillah dpt peluang ni, brsyukur sgt. :)

    ReplyDelete
  14. wahhh makin femes la die pasni =P

    congratss zirah!

    ReplyDelete
  15. @Huda Luna femes la sgt kot, hahaxD
    TQ k.huda. :D slmt dtg ke blog saya~ ^^

    ReplyDelete
  16. tahniah..pemes la blog dia pasni :)

    ReplyDelete
  17. nanti beli majalah Remaja pulak taw yunk~ :)
    m/s 114.. keep it up babe!
    mmmuuaahhh!

    ReplyDelete
  18. wah . thniah la . camna leh msok tue . hehe . saya dh follow awak . jom kita exchange banner nak x . heh ..
    klu u sudi amek banner i oke . i dh amek banner u .

    ReplyDelete
  19. sekarang dah masuk remaja dah!! hebatlah kamu congrat!

    ReplyDelete
  20. congrate! special entry for u.

    http://niniloveevangeline.blogspot.com/2011/04/tahniah-untuk-blogger-nurhazirah-asabri.html

    ReplyDelete
  21. @fittiariri hehe, xde lah, bese je ok. hihi, tengkiyouu~

    ReplyDelete
  22. congrats hahazirah...
    bestnyer blog u msok yezz...
    hahhahah..terkejot auni..hahahha

    ReplyDelete
  23. @Aunie Hanis haha, kalo auni terkejut, ziraa lg terkejut berukk tau. haha, nway, thanksie~ ^^

    ReplyDelete
  24. welcome dear.....
    wow zirah da rmai followers r skunk...
    sronok nyer!!!

    ReplyDelete
  25. WOW!Zirah dah aaccomplish so many achivement.Congratulation!Semoga SPM pun macam tu

    ReplyDelete