Blog Hahazirah dalam Majalah Remaja 15 April 2011.

Assalamualaikum & Hello.

Tepat² hari ni 15 April 2011, sesuai sangat untuk zirahs update blog even zirahs pernah mention nak update blog lepas siap keje kursus PA & PSV, cehh, tak boleh pakai lah cakap kau zirahs. Hihi~ :)

Bulan April tahun ni baru sekali zirahs update yang pasal blog zirahs masuk Yezz! bulan April tu. Actually bukan tak nak update dah lepas tu cuma masa tak mengizinkan untuk zirahs hadap lama² depan laptop ni. *Syoorryy~


Baru² ni ada beberapa orang mention (butterflies Lovers & fittiariri) zirahs tentang blog zirahs menghiasi ruangan Blogspot Majalah Remaja 15 April, terus zirahs ajak ibu pergi beli majalah remaja semalam tengok kesahihan berita tersebut. Hee, tengok² guess what, memang betul blog zirahs salah satu yang terpapar dalam ruangan majalah berkenaan. :D


Kat sini, zirahs nak say thank you a lot to team Remaja and Kak Ju yang telah menyediakan ruangan Blogspot didalam majalah tersebut untuk memberi peluang kepada seluruh blogger Malaysia memperkenalkan blog mereka dalam majalah No.1 negara tu. Terima kasih banyak-banyak yang teramat sangat tau! Sayang Remaja ketat²~

Ok, sampai sini sajalah post update kedua untuk bulan April ni. Hee~ Tak sampai sebulan blog zirahs dalam Yezz! tiba² keluar dalam Remaja pulak. Bukan nak riakh ke apa tapi inilah dinamakan rezeki. Syukran², alhamdulillah. :)

Sekian dulu, salam~ [^___^]


Psstt: Yesterday birthday oppa Seo Do Young (14 April 1981), pelakon drama korea the Thorn Birds. He's 30 y.o already but his face look veryy sweet. Cairlah dengan dia, cerita Thorn Birds pun best, try lah tengok kat KBS hari Rabu & Khamis pukul 9 malam tau. :D
Pssttt: My lucky number, thanks for sape² yang telah viewing profile blog Hahazirah. ^^ It is my birthdate ya know!
Psstttt: Terima kasih kepada Nini untuk sweet entry ni. <-- *click and read tau. :D

33 comments:

  1. wow,bestnye kena review dalam majalah :)

    ReplyDelete
  2. huu akk buat camne leh masuk mag? teringin T__T tapi blog saya buruk :(

    ReplyDelete
  3. wahhh...untong la hazirah,,,ape tipsnye??share laa..huhu

    ReplyDelete
  4. @Putryy Nasuha hee, itulah dinamakan rezeki. blog bruk bkn pnghalang utk msuk ape2, jnji blog tu best. eh tp blog awk lawa pe, purple lg tu. =)

    ReplyDelete
  5. @Saye Budak Purple ! toche2, xde pape tips la, just go with the flow, wee~ :)

    ReplyDelete
  6. @twinkle twinkle femes la sgt kot, mne de la, bese2 je. :P

    ReplyDelete
  7. wahh! bestnye dpt msuk mjlah. :)
    btw, bdk akaun gak ek ?
    sme lar kte, tgh serabut bt kja ksus. hihi~

    ReplyDelete
  8. hekelehhh..nak lelaki korea je..
    lelaki melayu tak cukup ensem ke =p

    ReplyDelete
  9. @Syahbinar Shuib hee, boleh la. :)
    haah, dak acc, tau xpe. keje kusus mmg agk mbebankan tp xpe demi spm, cehh~ :P

    ReplyDelete
  10. @Far8 budak baik hahaha, x semestinye la. depend la dgn org trsebut x kira kaum atau bangsa. tp skang sy tgh addicted dgn seo do young, nk wat cmne. hihihi~ *jgn mrh! :D

    ReplyDelete
  11. wahh, untung nye, blog ni mmmg comel n sweet pon, =)

    ReplyDelete
  12. LEPASNI TERUS BELI MAGAZINE REMAJALAH XD

    ReplyDelete
  13. tahniah2
    femesla blog ni lepas ni
    xsempat lak nk g beli REMAJA 15 April ni...


    Entry Berkenaan: Blog Admiral Hafiz & Cik Epal Dalam Majalah REMAJA Edisi 1 April 2011

    ReplyDelete
  14. halamak... best giler.. blog kita ni kalau dapat masuk majalah tahunan sekolah pn dah gerek la.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  15. wui!

    Bila lah my turn nak masuk majalah ni.

    eh silap. bila lah my blog nak masuk majalah ni.
    kalau ai masuk majalah macam tak mungkin je. XD
    haha

    ReplyDelete
  16. salam...
    hi...1st skali nak ucap cgrates...
    sy dpt thu blog ni pon dlm rmaja...
    hehehe...
    so tumpang jd follower yew...
    n dun 4get to be my follwer too...
    blacklabelemail.blogspot.com..
    thx..n cgrates again...

    ReplyDelete
  17. ada tips tak cara masuk majalah ni?

    hehe

    ReplyDelete
  18. @Admiral Hafiz trima ksih. x smestinya blog msuk mjlah trus femes, lgpun half page je pun. :P

    ReplyDelete
  19. @Khuzrin Kamarudin hahaha, mjlh sekolah pun ok ape, bdk2 skolah kite sndiri bce lg best kot. =)

    ReplyDelete
  20. @Amoi blog amoi pun ad peluang ape msuk mjlh bcoz ure blog really useful tau. :) cuba lah submit link blog amoi kt fb team remaja ke. hehee~

    ReplyDelete
  21. @baby_elida tenkiu2. thnks for viewing and following my blog. i really appreciate it. tiba2 speaking. huahahaha~ :D

    ReplyDelete
  22. keren uy blog y....... ^_^
    salam kenal yah.....

    ReplyDelete
  23. @nurul yuliana terima kasih~ salam perkenalan jgk buat kamu. :)

    ReplyDelete
  24. wewittt blog die masuk remajaaaa!

    congrats yayang!

    ReplyDelete