I ♥ My Blog Contest by Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum & Hello.


(http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/i-love-my-self-my-blog-contest-bermula.html)

Saya mahu update blog sambil join contest dari Yuyu Zulaikha ni boleh tak? hee~ First time bukak blog Yuyu ni terus zirahs terpegun, terpikat dengan keindahan ciptaan yang maha esa. Maksud zirahs, Yuyu ni sangat cantik lah orangnya, tambah² part mata tu tercair habis. Then macam biasa belek² setiap page blog Yuyu dan terjumpalah contest yang Yuyu buat. Of course lah zirahs nak join, masanya pun masih sempat. hehee~

Here we go, tapi sebelum tu zirah nak tag 3 kawan blogger to join this contest jugak ok. Orang bertuah yang ditag adalah:


Kenapa zirah sayang blog Hahazirah?!

  1. Blog Hahazirah | Through Heart adalah the one and only hak milik penuh kekal abadi selama-lamanya kepunyaan Nurhazirah Ahmad Sabri bernombor ic 941014****14.
  2. Blog ni banyaaaaak sangat kenangan & memori yang pernah zirah tulis dalam blog. Mestilah zirah sayang akan kenangan² cute tu dan paling sayang penyimpan kenangan cute tu (blog lah tu!) [^___^]
  3. Blog tempat saya show artwork saya, tempat saya luahkan segala isi hati saya, tempat saya connected dengan pelbagai jenis manusia, tempah saya sharing everything i know, tempat saya earn fulus poket saya, tempat saya kenal kawan blogger yang sempoi habis. Kenapa tidak saya sayang blog saya a.k.a tempat saya bermacam-macam ni. hehehee~
  4. I l♥ve designing. Yeahh, seriously design is my passion. And blog is the best platform to show my design skill. Design blog can make me be more creative and of course originality. ;)
  5. Zirah rasa blog zirahs comel walaupun zirah tak comel. Zirah paling suka masa make-up blog ni comel². Jadi bila blog dah comel, melekatlah rasa sayang kat blog yang comei ni. wee~ c(:

That's it why i looooove my blog so so muchoo. [^_^] Cukuplah 5 point yang diberikan. Actually, kalau boleh nak beri 10, tapi², idea kering, al-maklumlah sekarang tengah musim kemarau kat otak hahazirah ni. :P hee~ Ohoo, btw, jangan pikir tak comel yang point no.5 tu, zirah tak maksudkan apa², apa lagi nak meriakh ke apa. Just another reason i love my blog ok. ;)

Got to go, sampai sini saja. Sekian, salam~ :D

4 comments:

  1. ada kena mengena ye musim kemarau dengan kering idea...
    hehhe...
    main2 je...
    (n_n)

    good luck...

    ReplyDelete
  2. @DILA AMER - tq, k.dila. opss, mcm ada 'hutang' x setel dgn k.dila. sorry yea (about desgin service feb2011), rse bersalah sikit kat k.dila. [>_<]

    ReplyDelete
  3. @Orkid Edyliyne @ OrkEd - act, xde. sy merepek je tu. ngeh²~

    TQ. :D jom la msuk skali x nk ke? hehee~

    ReplyDelete