Design Service of the Month (Feb2011)

Assalamualaikum & Hello.


Guys! (eceeh, guys pulak! :P), zirahs ada something nak sharing nih! Setelah difikir-fikir selama beberapa ketika, akhirnya zirahs decide nak buat something for you guys. Ehh, actually bukan buat something la, zirahs cuma nak bukak perkhidmatan design banner or anything untuk sesiapa yang berminat nak tempah. :) Siapakah designernya?? Ohh, sudah tentulah zirah sendiri yang create², edit², design² semua.

Cerita penuh 'Design Service of the Month' ni begini, every month at fisrt week, zirahs akan bukak tempahan untuk korang yang nak tempah banner or etc. Korang cuma ada masa 1 minggu sahaja untuk menghantar segala butiran yang diperlukan kepada email zirahs atau direct ke hp zirahs. Selepas satu minggu, tempahan akan ditutup, dan dalam masa 1 bulan zirahs akan siapkan semua banner yang ditempah. Pada hujung bulan pulak, zirahs akan upload semua banner yang ditempah itu.


Begitulah kitaran 'Design Service of the Month' yang akan berlanjutan sehingga zirah tak mampu nak buat dah. heehhee~ So, untuk edisi pengenalan ni, start hari ni sehingga ahad ni, sesiapa yang berminat nak menempah banner untuk blog, korang boleh lah berbuat sedemikian dengan menghantar butiran² berikut di alamat yang tertera di kaca skrin laptop anda! Joking! xP


Tapi² sebelum tu, ini bukan free of charge tau. Ada lah sikit upahannya sekitar RM10. Harga boleh runding, no woories! Tempahan ni akan berakhir lebih kurang seminggu dari sekarang jadi kalau berminat copat²lah hantar komeng kat bawah. Kepada orang yang terlambat hantar komen, jangan risau lagi sekali, tempahan anda akan diganjakkan kepada bulan seterusnya, tapi kena tunggu sikit la, takpe kan??. *blink-blink.

So, korang nak ke pekena banner blog yang zirahs buat? Zirahs buat takde la lawau mana, eh memang tak lawau pun, bese² je. Tapi kalau berminat apa salahnya. Kalau korang ragu² dengan design service zirahs, nah zirahs tunjukkan beberapa banner blog yang pernah zirahs create untuk blog zirahs. Korang pandai²lah nilai sendiri. :) Click gambar untuk image berganda (besar la maksudnya!).

Koleksi Header Banner Blog Hahazirah









Amacam, kaw tak kaw tak kisahlah. Yang penting, kalau korang berminat submit komen dibawah cepatt~ And mungkin kalau ada yang nak taau, kenapa zirah tetiba buat design service nih. Okeiss, zirahs list kan reason(s)nya dibawah yaa.


Berkenaan ciri² banner header yang korang nak, itu kita boleh bincang. Nak letak gambar korang pun boleh kat banner tersebut, apatah lagi nak letak gambar Justin Bieber atau Aamir Khan lagilah boleh. ;) Bab pembayaran pulak, siap banner header baru bayar. Jaminan untuk ke-letup-an banner yang zirahs buat, 'Buat sampai Puass'. Maksudnya, kalau korang tak puas hati dengan banner yang zirahs buat, zirahs akan buat sekali lagi sampai la korang bagi green light.

Bermula dari detik post ini dipublish, mari kita lihat siapakah yang menjadi my first customer. ngueh³~ :P Sekian dulu, salam~

UPDATE 2Feb: Disebabkan design service ni edisi pengenalan jadi zirahs ingat nak bagi discount RM5 hengget kat 3 orang pertama yang sudi menempah banner dari zirahs. Tapi untuk 3 orang pertama je tau. hihi~ :) -Promosi Diskaun ditutup-

42 comments:

  1. Zirahhhhh ! Pijer nak ! Nak nak nak ! Ala contact kat FB kan senang !

    ReplyDelete
  2. @Pijer - pijer nak? wahhaa, pijer 1st! hehe~ :) almak, mmg sng tp fb dah kena deactivated lah. So, terpaksa guna email je.. tapi nk lg sng pijer send no phone ke email zirah, akuzirah[at]yahoo[dot]com. nnti kite texting2 nk? hee~ ;)

    ReplyDelete
  3. wuuuu, berminat.
    ini butirannya;

    nama- Fadhilah
    url blog- http://budakfadhilah.blogspot.com
    email- theclumsy[at]ymail[dot]com

    thanks.

    ReplyDelete
  4. huwahh... nakk nakk! tp na free lahh :P

    ReplyDelete
  5. @SyedGraphiX eleehh, syed ngade.. ko bleh wat sndiri, lg dabomb dr aku. wahaha. :D

    ReplyDelete
  6. @Fadhilah Mn - wookeh, email sent. boleh start check. trima ksih kmbali. :)

    ReplyDelete
  7. Hahazirah ! Iman nak nak nak ! Pleaseeee . Macam mana nak bayar ? ;)

    Details .

    Name : Nur Iman Najmi
    Url Blog : Bibbidibabbadiboo.blogspot.com
    Email : mimie_piscesgurlz@yahoo.com.my

    Thanks yaww ! :)
    Sayang hahazirah !

    ReplyDelete
  8. akak ??
    adeq nk gk , boleyh x ??
    adeq nk banner yg cntex gle2 ??

    law boleyh . .
    letak banner adq uw name " Mizz Eqa Mok " . .

    contact adq kt fb ea . .
    eyqa96_nedyou@yahoo.com

    atau kt blog . ..
    mizzeqamok.blogspot.com

    pliszz akak !!!

    ReplyDelete
  9. zirah...nak tanya...u gune photoshop cs 5 ke???

    ReplyDelete
  10. @nur i-maan :) - semuanya zirah dah jawab kat email iman. Check email tau. :)

    ReplyDelete
  11. @Anonymous - ya saya. boleh2. zirah akn usahakan. :)

    tp kan, nk contact kt fb x bleh la, fb zirah deactivated then nk contact kt blog eyka xde shoutbox, jd susah la.

    zirah dah hantar email kat email yg eyqa bg tu so eyka check la email eyqa dr zirah tau.

    [^_^]

    ReplyDelete
  12. @Fashionista - ohh, tidaklah, ps cs3 je. x upgrade lg. hehee~

    ReplyDelete
  13. Zirah . Iman dah reply email Zirah tu :) Check eh nanti ! :D

    ReplyDelete
  14. @Nurzamila Elyna - boleh2. bg email awk, biar zirah contact awak. :)

    ReplyDelete
  15. hee , nah email .

    elyna_nurzamila@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. nak nak jugak :) ngee :D

    name : FAIQAE AZMI
    URL blog : http://sukasukiku93.blogspot.com/

    email : person_indark93@yahoo.com
    klu ade ym . search email yg sme ye :)

    ReplyDelete
  17. @Nurzamila Elyna - okeh, email sent. boleh start check yaa~ :)

    ReplyDelete
  18. @iqae- hehe, silakan2~ :D
    email sent. iqae boleh check email skrg ok. :)

    ReplyDelete
  19. bagus gak.. tapi skang kena bajet duit sket =(

    ReplyDelete
  20. @mira_nas - oohh, tp kalo rse2 mahu, bleh bg email sy contact. hehee~ :P

    ReplyDelete
  21. @DILA AMER - nak btul2? kalau nak, bleh bg email utk sy contact. :)

    ReplyDelete
  22. Yezzaaaaaaaaa!!
    Baiknye nak tolong. Suke3. Hehek.
    Okay, ini email saya: lavender_violet92@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. @DILA AMER - hehe, xde la. email dah hantar da. bleh start check email skang yea. :)

    ReplyDelete
  24. zirahh , na jugak ..
    headerr tao !

    nie butiran nya ..
    nama : amira zahirah
    blog url :http://kegilaanmeraa.blogspot.com/
    email : goto_hell9339@yahoo.com


    thx yaww zirah :')

    ReplyDelete
  25. Hi Zirah . Eh kenal saya lagi tak ? dulu-dulu time myspace (fateensmith)

    ReplyDelete
  26. @meraa zamri - sy sudah hntr email ke awk. bleh check skrg. :)

    ReplyDelete
  27. @Fateen Insyirah - hai fateen. knl, msti la knl, sy x nyanyuk lg. hehehee~

    ReplyDelete
  28. @meraa zamri - xde ke, tp dah hantar la. xpe sy antar lg skali kat email ni kan, goto_hell9339[at]yahoo[dot]com... huhuu~

    ReplyDelete
  29. nama: nurul aqilah

    url:http://bicarahatiqasehsuchi.blogspot.com

    email:qaseh.suchi99@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Nama : Nur Fatini
    url : http://fatinizabidee.blogspot.com

    email : nur.fatini98@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Nurul Aqilah & Nur Fatini, sy mintak maaf buat masa ni service design blog ditutup sbb sy agak busy skrg. nanti bila sy free, sy akn bukak blik. Maaf sgt² tau. :]

    ReplyDelete