Design Service Feb2011 [UPDATE]

Assalamualaikum & Hello.

Entry MUST READ

Hari ni sudah masuk 28 haribulan Februari 2011 bersamaan dengan 25 Rabiul Awal tahun 1432 Hijrah. Dan, sepatutnya zirahs post pasal kesemua header design service bagi bulan Februari 2011. Akan tetapi, zirahs nak terus terang tanpa berselindung atau berbohong dengan kamu semua bahawa zirahs tak dapat lagi tunaikan hasrat tu.

Zirahs mintak maaf yang terlalu amat banyak sangat kat orang yang berkenaan. Zirahs nak mintak kalau boleh dan kalau korang tidak keberatan atau tidak kisah untuk zirahs lanjutkan tempoh sehingga 20Mac siapkan kesemua tempahan korang. Boleh kah anda semua?? [?__?]

Bulan ni jujur lah zirahs cakap, sangat busy maa dengan macam-macam hal. Zirahs tak expect pun yang zirahs  tak akan siapkan kesemua banner tu dalam masa bulan februari jugak. Nampak sangat yang kita manusia ni hanya boleh merancang, tuhan saja berhak menentukan.

Oyeaa, korang ni sure kan nak tempah header dengan zirahs? Ke korang rasa nak cancel ke, it's okay, i don't mind, it was my fault too right. huhuu~

  1. Pijer - http://crappingrambling.blogspot.com
  2. Kak Fadhilah - http://budakfadhilah.blogspot.com
  3. Mimie - http://bibbidibabbadiboo.blogspot.com
  4. Zamila Elyna - http://gilagilasaya.blogspot.com
  5. Faiqah - http://sukasukiku93.blogspot.com
  6. Dila Amer - http://www.tulisandlamer.blogspot.com
  7. Zafirah Azmy

Sape suruh zirahs tak tepat masa dan janji untuk menyiapkan header korang dalam tempoh masa yang sepatutnya kan. Dah terkena kat diri zirahs sendiri. huhuu~ Dan lagi satu, selepas 'kejadian' ni, zirahs terfikir untuk mahu meneruskan lagi ke tak Design Service of the Month by Hahazirah ni sebab zirahs rasa tak boleh beri komitmen sepenuhnya kat design service ni, tapi atas galakan dan sokongan famili zirahs especially abah, zirahs rasa semangat untuk meneruskannya jugak. =)

Tapi, untuk design service akan datang, terma & syaratnya akan diubah semestinya bagi menyelaraskan komitmen zirahs dengan kehidupan seharian zirahs agar tidak terjejas kedua-duanya sekali. *erk, ape ke skema dan gedik sangat aku rasa entri ni huh?

Anyway, lagi sekali zirahs nak mintak tolong korang jangan marah. Sila beri zirahs waktu sehingga 20Mac untuk zirahs siapkan kesemua sekali tempahan korang. Tapi kalau korang rasa dah tak sanggup nak tunggu and nak cancel je tempahan tu, zirah terima dengan hati terbuka tanpa sedikit rasa kesal pun ok.

Zirahs tak sempat lah nak email or text korang sorang² sebab agak memakan masa namanya. Jadi zirahs harap if korang yang berkaitan di atas terbaca about this entry, hope korang faham akan keadaan zirahs sekarang. Dan hope korang boleh bersabar untuk zirahs siapkan header korang.

Akhir kata dari zirahs, mintak maaf teramat sangat dengan korang sebab tak tepati janji. Ini kesalahan zirahs sendiri. Zirahs terima semua apa yang korang rasa tentang zirahs. Sekian dulu. Salam.

Seriously, I am really sorry...

12 comments:

  1. ehehehehe, tak pe zirah. tak pe. take ur time and do ur best. lagi pun akak tak terus guna banner tu, nak simpan dulu. andd, kalau akak rasa terdesak sangat, akak nak upah zirah design blog akak juga. sooo, do ur best ok. akak blh je tunggu. heeeeee, :)

    ReplyDelete
  2. @Fadhilah Mn - serious ni k.fadhilah, tq lah sebab bg sy peluang utk terus menyiapkan header tu. ok2, sy akn buat sebaik yg mungkin. :D

    ReplyDelete
  3. Wahh~ Tak apalah kan. Ada alasan kukuh. Boleh di maafkan.

    Cehh. Cakap macam Shag ada order header je. Padahal ni kali pertama singgah kot. Shag dr BPM neh. Salam kenal, sayam ;D

    ReplyDelete
  4. @Puan Besar Shag Yahaya - ceh, terkejut sy bce komen td. hehehee~ :P
    ohh, dr BPM yea, Salam kenal juga. :D

    ReplyDelete
  5. sokay,
    but, erm tak pe lah kalau kak zirah busy.
    tanak susahkan kak zirah
    lagipun kak zirah kan nk spm
    so,sokay.
    saya batalkan jer la.
    sorry

    ReplyDelete
  6. @Zafirah Azmy - erk alamak. sy x kisah nk buat tp kena ambik mse skit la. tp kalo awk nk cancel its okay sy paham n no need to sorry patutnya zirahs yang mntk maaf sgt kat zafirah sbb x dpt nk tlg buat kan blog zafirah. sory sgt2 yea. hope zafirah x ambik hati. hee~ [>___<]

    ReplyDelete
  7. tak kisah pun lambat . take your time ok :D

    ReplyDelete
  8. @iqae- siryess nihh? adoihh, but it's too late and i'm kinda busy right now. please read my new update entry ok. huu~

    ReplyDelete