Blog Colorful (Blog Pilihan Malaysia 2011)

Assalamualaikum & Hello.


(http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/02/kumpulan-blog-colorful.html)

Apakah ini? Tiba² bukak Blog Pilihan Malaysia dan tertarik dengan 'segmen' yang sedang blog ini jalankan. :) Mungkin nama segmen ni 'Tema Warna Blog' kita kot, eh entahlah memandai je zirahs. hehe~ Zirahs pilih nak join untuk kategori blog kaler-epul (colourful) sebab zirahs rasa blog zirahs colourful kot. hihihii~

Tapi, zirahs rasa jugak, warna blog zirahs lebih didominasikan oleh warna pink erk. Hmm, entah lah tapi zirah tetap nak prefer colourful. I Colourful Rainbow yeahh (tibe?). Kenapa zirahs memilih warna yang tidak 'berjantina' ni? Hmm, itulah zirahs kan suka warna-warni, then actually zirahs tak tau nak buat tema warna apa untuk blog zirahs so that's why lah zirah cuba gabungkan himpunan warna-warna seangkatan pelangi dalam blog zirahs. hahaha~


Apa-apa pun, tujuan utama blog zirahs bertemakan warna-warni pelangi riang ceria ni sebab zirahs mahu suasana yang agak chummy dan meriah di blog zirahs. Kalau kita letak satu tema warna je kan nampak macam tak pelbagai kan. Jadi letaklah kesemua jenis warna kalau boleh dan hasilnya jadi lah blog yang colourful. muahahaa~

Zirahs perlu tag 2 blogger yang sama tema warna colourful blog jugak kah. Macam tak sempat je tapi tak kisah lah janji ikut syarat, nanti kena reject pulak tak pasal². hee~ Ok lah, zirahs prefer 2 orang blogger ni because dari pandangan kaca mata zirahs blog diorang agak kalerful jugak kot. huhuu~


Siap, habis sudah entri untuk segmen ni. Sempat lagi ke zirahs nak submit link ni ek, jap lagi dah pukul 8. hohohoo~ Ok, lah zirahs chou dulu kat blogpilihanmalaysia yea. Sekian, salam~ [^_^]

4 comments:

  1. wahhhhh..btul2 . blog ko kalerful. boleh la mnang XD

    ReplyDelete
  2. ha..ah cantik sangat akak pown suka..nanti boleh upah zirah buat blogspot 1 untuk akak yang ceria macam ni, buleh? bape ni kalu nak upah?

    ReplyDelete
  3. @SyedGraphiX - menang ape pulak ni, submit link je kot. bkn contest la. hehee~ [>_<]

    ReplyDelete
  4. @ayujamal - tq ya kak.^^
    wuahh, serious la ni nk suruh zirah design blog akak. tp zirah skang agk busy dan jrg on9. tempahan2 sbelum ni pun msih pending jd maaf. Insya-Allah kalo zirah x busy boleh jugak nk buat tp xtau lah bila kan. huhuu~ nway, thnks sbb sudi mintak zirah tlg buatkan. hehee~ [^___^]

    ReplyDelete