Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?

Assalamualaikum & Hello.



Ramalan Hahazirah tarikh keputusan SPM 2010 ialah 29 Mac 2011.

Saya telah diinvite untuk join contest dari rakan blogger, Ahmad Sabri tetang teka-teki bilakah tarikh keputusan SPM 2010 keluar. Walaupun saya bakal calon SPM, tapi apa salahnya saya nak teka kan. hehee~ Akak saya pun sedang tunggu result SPM so kiranya saya teka utk dia sekali. :P

Siapa nak join sekali contest ni boleh. Caranya mudah saja, ikut saja syarat-syarat di bawah yang dicopy direct dari blog ahmadsabri.net:

Syarat-syarat Penyertaan:

  1. Buat satu entri mengenai peraduan ni dengan tajuk ‘Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?
  2. Anda perlu meneka tarikh pengumuman keputusan SPM 2010 dan letakkan dengan warna merah serta bold-kan tulisan tersebut.. Contoh : 24 Februari 2010
  3. Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger lain di dalam entri anda..
  4. Letakkan picture di atas dalam blog korang..
  5. Letakkan link ke entri ni..
  6. Sila tinggalkan komen (url korang) di entri ni..
  7. Sila juga tekan ‘Like’ / ‘Suka’ (facebook) di bawah entri ini..
Baca selanjutnya : [Contest] - Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010? | pr0fess0r sAbrI
Blog Sabri | Sharing the Spirit of The Journey

Hadiah yang ditawarkan agak menarik jugak, boleh baca di blog sabri untuk ketahui apakah hadiah istimewanya yang bernilai sehingga RM755. Contest ini juga berlangsung boleh tahan lambat lagi kot, sehingga KPM umumkan tarikh sebenar keputusan SPM. Ada masa nak fikir bila tarikh logik keputusan SPM 2010 akan dikeluarkan. :)

Tag 3 orang blogger:

  1. Syed
  2. Cik Anum
  3. Budakfadhilah

Semua yang saya tag sudah tentulah calon SPM 2010 semestinya. Nampaknya kesemua syarat telah saya penuhi (kot). Cuma yang syarat ketujuh tu memang tak dapat nak ikut la memandangkan fb saya deactivated. Takpe kan agak²nya~ :)

Ok lah, itu saja. Sekian, salam~ [^_^]

Psstt: Konpem salah tekaan nih, ambik tarikh birthday akak sebagai tarikh result spm keluar. :P

10 comments:

  1. thanx kerana sudi join contest ni.. ;) penyertaan anda diterima.. hehe

    ReplyDelete
  2. @Sabri - trima ksih kembali krna menerimanya. :)

    ReplyDelete
  3. wuuu, jap lagi akak buat entri. HEHE

    ReplyDelete
  4. like ur blog, simple, tak menyesakkan mata, dan creative~

    ReplyDelete
  5. @Sabri - hehehee, xde la. bese2 je. anyway, trima ksih. :D

    ReplyDelete
  6. malas tol nakk wat new entry. haha

    ReplyDelete
  7. @SyedGraphiX - wat je laa, mne tau kot2 ko mng ke. ngeh3~

    ReplyDelete
  8. how to unlock iphone 4.2 unlock iphone 4.2 how to unlock iphone 4.1 unlock iphone 4.1 unlock iphone 4.2 how to unlock iphone 4 how to unlock iphone 4.2 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4.1
    http://investman.nichost.ru/forum/profile.php?id=296926 http://salaknurseries.i-comers.com/member.php?u= http://alvis.rileh.free.fr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=18482 http://www.supplementsonline.com.au/forums/member.php?u=62417 http://unnes.tk/index.php?action=profile;u=18708 http://blinklist.com/users/jeansccnns http://faves.com/users/delbertsbr http://www.sitesays.com/user/maritzasut http://www.easymash.com/index/user.php?login=dorothatrr&view=history http://url.org/bookmarks/delbertsbr/
    unlock iphone 4.1unlock iphone 4.2 [url=http://unlockiphone44.com]how to unlock iphone 4 [/url]

    ReplyDelete