Stressful lah sangat!

Assalamualaikum & Hello.

Wuuwuu, sedih betul la bila broadband kena potong. [-,-"] Setiap minggu kena tunggu abah balik nak online. Nak cari maklumat pasal kerja sekolah pun susah. Itu lah! Dulu siapa suruh obses sangat dengan internet nih sampai mati pun tak ingat. kan dah kena sekarang. huuh!


Beberapa hari ni rasa strehh betul la (tekanan dalam diri). Bukan pasal sekolah ke apa, tapi pasal blog, connection internet, tusyen. Sengal betol semuanya. :P Nasib baik semalam sempat siapkan design blog 2011 yang dah lama tertunggak. Tambah dengan internet slow sambil buat blog ni memang betul² menguji kesabaran. Lantak orang la nak kata aku ni over dengan blog pun beria macam blog tu yang bagi duit aku nak makan. Tapi memang obsession zirah suka akan bab² design nih, tak boleh nak ubah la. Harap semua mengerti.

Tolonglah jangan cuba² nak ubah minat zirah. Karang aku cari aktiviti lain untuk mengisi masa yang tak berapa nak lapang ni mulalah kan, macam-macam boleh jadi. hehh, *nada mengugut. :P Guys, give me 'more' time! Zirah akan tulis blog betul² punya. Bukan entri takde point macam ni. Design blog baru 2011 baru siap kan, so semangat sikit nak menulis sekarang. Cuma problemnya bila nak online lah, tu jeh. But, don't worry guys, i'll make time table for me when zirah should online and try to write something useful in my blog. :) Wauhh, terror tak broken english ii? Haha! c(:


Hilang cerita stressful. Lebih kepada frustrated sebab baru² ni merentas desa tak dapat top10 and aku termiss untuk berinteraksi dengan 'klon tomato'. awww~ lain kali jangan sombong tau zirah. Body masih terasa sakit² akibat berlari setelah sekian lama tak berlari pecut. muahahaa~

Ok lah, sekian dulu. Salam. :)

6 comments:

  1. pkai la streamyx.. nk gempak unifi.. hahaha

    ReplyDelete
  2. @miss lyianne tau takpe, musim nak bukak skolah ni memg dia slow kan. heeh~ [>_<]

    ReplyDelete
  3. @mofaizmz - boleh jgk tp mslhnye area sy ni xde streamyx pulaks. :P

    ReplyDelete
  4. ehemmm2.
    kat keriah x de pon rentas desa

    ReplyDelete
  5. @SyedGraphiX - tau xpe, kate nak buat tp terbuat pun.

    ReplyDelete