Servay Mah@mahu

Salam & Hello.

Baru lepas baca post update terbaru dari Ieya. Dan saya rasa macam teringin nak jawab 1 survey dari blog Mah@mahu. Fyi, saya memang suka jawab survey. Hehehe~ Korang pun kalau nak ikut serta jawab servay ni bole pergi blog Mahamahu di link ini: http://mahamahu.blogspot.com/2010/12/mudah-sahaja-hanya-jawab-pengumuman.html. Kalau bernasib baik, ada 20 cenderamata untuk diberi kepada blogger yang terpilih. :)


Syaratnya2 adalah seperti dibawah :-

1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog sahaja dan warganegara Malaysiasahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.

Untuk cara menjawab servay pulak seperti berikut :-

1) Buat satu entry di blog anda dan masukkan jawapan servay mengikut no soalan yg telah diberikan sahaja. Hanya 1 jawapan untuk setiap 1 soalan yg akan diterima.
2) Sila tinggalkan link posting yg telah dibuat pada bahagian comment mana2 entry dalam blog ini. Ia adalah untuk memudahkan pengiraan servay yg akan dibuat nanti. 
3) Setiap minggu jumlah % servay akan dikeluarkan dan blogger boleh merujuk jumlah terkini servay tersebut di blog ini. 
4) Servay ini akan berlangsung sehingga 31 Desember 2010. Keputusan akhir servay yg lengkap akan dikeluarkan pada tahun baru nanti.

Soalan2 servay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
c) Sony Ericsson

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
d) Lenovo

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
d) Canon

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
d) Celcom

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
e) Guess

6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
d) KFC

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
c) Giant

8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
a) HotFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
c) TV3

10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
n) Giorgio Armani

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
a) Remaja

Ok itu saja yang perlu dilakukan. Kepada blogger yang masih belum join survey ni jomlah join reramai ok. Kasi meriah sikit survey dari MahaMahu ni. Sekian dulu. :)

No comments:

Post a Comment