My Header Contest

Salam & Hello.

Rasanya sekarang saya agak rajin masuk contest dari blogger². Nye la kan, boring takde benda buat jadi cari lah 'keje' untuk dibuat. Kali ni saya nak try join 'My Header Contest' yang dianjurkan oleh Cik Rieyana (macam nama dalam cerita Cinta Kirana lak pulaks. :P). :)


Syarat² untuk join boleh baca kat blog Rieyana. Hadiah dia best tau, RM100 topup/bankin (banyak tuu!). Tarikh tutup contest ni 5 Jan 2011, so kepada sesape yang tingin nak join jugak jom la, masa lambat lagi. ^^

Yang kat bawah ni adalah header blog saya yang sekarang.


Kalau nak ikutkan banyak lagi header yang sy pernah buat nak letak tapi malas lah pulak nak menguploadnya. Cukup lah satu, tak payahlah haloba. Hee~

Tag 3 orang (yang masih belum join contest ni, harap engkorang join la ek.):

  1. Akuismeudy
  2. Amir Izzat
  3. Miss Nuna

Ok, itu saja. Sekian, trimas. :)

13 comments:

  1. wah! ada nama amir..hahah.. good luck! hehe. nak join nak join..letak semua header boleh? haha

    p/s: hadiah gempak tue..

    ReplyDelete
  2. hehe, yeap. header yg amir buat sumenye awesome, jd rugilah kalo x join. :) ltk max 2 header je, kalo lbih tu xtau la kan. haah, hadiah dia mmg gempak rm100 utk student mcm kte. ^^

    ReplyDelete
  3. makaseh ye juin contest yana..cantik header tu...good luck ya...;d

    ReplyDelete
  4. @rieyana ynn - welkam. contest yana menarik utk dijoin. :) tq yeap. :D

    ReplyDelete
  5. @Lisa - tq. lisa ada join contest ni jgk kan, so goodluck to lisa too. :)

    ReplyDelete
  6. Comeyh seyh header...gud luck okayh..

    btw,
    Jemput2 berehat sebentar di Kiz Garden..Folo kalu suke ya..hehe..

    www.kizgarden.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. comei blog ni...mama terus followw...

    ReplyDelete