My 1st Happy Birthday Giveaway

Salam & Hello.


Saya ditag oleh sis ika untuk join giveaway birthday ni. Thanks ya Sis. Giveaway ni dianjurkan oleh pemilik blog keropok lekor sempena birthdaynya yang akan tiba tak lama lagi pada 15 Januari 2011 ni. Cara nak join giveaway ni mudah je. Boleh baca syarat²nya kat sini.

Tag at least 2 orang untuk join giveaway ni:

  1. Syed
  2. Cikyam

And kepada sesiapa yang nak join jugak boleh pergi ke link ni okei:


Sebelum tu, saya nak wish la kat cik kopoklekor sempena birthday sis.

Selamat Hari Jadi ya. Semoga panjang umur dan murah rezeki. :D

Sekian dulu. :)

2 comments: