MP3 Ipod Shuffle, kini bukan milikku.

Salam & Hello.


Sibuk betul aku beberapa hari ni. Nak uruskan contest, persiapan ke 'sekolah baru', tunggu result SMA dan macam-macam maa. Sampaikan aku tak sempat nak tunjukkan pic mp3 yang aku nak jualkan kat Lala. Rasanya dah lama aku janji dengan dia nak tunjukkan sikit pic mp3 tu tapi aku tak tangkap² gambarnya sampai lah hari semalam baru tangkap n pagi ni baru edit. Huhh~



Sekali satu set, USB dan earphone. Charge guna komputer.

So Lala, ini dia rupa mp3 yang aku nak jual tu. Rasanya ko dah tau kan, sebab aku pernah bawak masa kita pergi rombongan cikgu ke PWTC (pameran buku) tahun 2009 dulu (masih ingat waktu tu :']). hee~

Actually, aku sayang nak jual mp3 ni, mak dengan akak aku pun tak bagi jual. Katanya, simpan buat kenangan walaupun tak guna. Tapi, aku rasa macam membazir lah, aku tak guna lagi mp3 tu (mentang² skang ada hp baru. :P), dan aku tak nak la simpan dia macam tu je. Jadi, baik aku jual, dapat duit dan mp3 tu takde lah bersepah kat mana-mana kan. Hmmm~

Kepada MP3 Apple Ipod Shuffle kini bukan milikku lagi, aku nak ucapakan selamat tinggal kat kamu. Mintak maaf aku tak dapat nak jaga kamu sampai kamu rosak. Aku harap kamu dapat berkhidmat dan jangan buat hal (rosak) dengan tuan baru kamu. Heheheee~

Ok lah, sampai sini dulu. Sekian. :D

you a lot, MP3 Apple iPod Shuffle -ed.

4 comments: