Sharing is Caring =)


You're Lucky Blogger!

Assalamualaikum & Hello.


Di pagi yang ceria ni aku nak umumkan pemenang Lucky Blogger Contest. Tengah malam semalam dah pilih dah, tapi takut nak bukak 3 kertas nama blogger tu. Agak-agak siapakah 3 orang lucky blogger tu yea? Aku pun berdebar jugak la nak pilih pemenang semalam. Tapi sebelum nak umumkan pemenang tu aku nak bagi speech tak rasmi sikit. Hehee~

Fistly, aku nak ucapkan milionan terima kasih tak terhingga kat korang yang sudi support dan join contest pertama aku ni. Walaupun dalam kesibukan nak kembali ke sekolah sempat jugak ek aku bercontest bagai. Haha~ Tapi takpe, ni semua boleh jadi salah satu dari experience blogging. :D Korang patut buat satu tau, it's fun. Cuma kadang-kadang tu agak penat sikit la nak listkan peserta yang join, nasib baik contest aku tak beribu yang join kalau tak pengsan aku nak list sorang². ;)

Statistik untuk Lucky Blogger Contest (1st contest by Hahazirah kononnya) ni ialah:

  • Contest dijalankan selama 7 hari tepat iaitu start 24 disember - 30 disember 2010.
  • Selama seminggu contest ni berjalan, seramai 104 orang peserta yang telah join contest ni.
  • Pemenang pula diumumkan sehari selepas contest ditutup iaitu hari ni, 31 disember 2010.
  • Hanya 3 orang lucky blogger sahaja dipilih.

Kepada 3 orang lucky blogger yang terpilih tu aku ucapkan syabas banyak² kat korang. Memang 'luck' korang untuk contest kali ni. :) Dan kepada sesiapa yang tak terpilih tu, korang jangan sedih² dan keciwa, mungkin bukan rezeki korang kan untuk Lucky Blogger Contest ni.

Insya-Allah mungkin contest kedua dari aku akan menyusul kemudian hari., tapi bukan dalam masa terdekat ni lah. Aku nak spm tahun 2011 ni, jadi lepas aku free dari spm, mungkin aku akan pikirkan satu lagi contest mudah tak susah untuk korang join. Insya-Allah. :)

Eh, aku ni banyak cakap plak, pemenangnya tak umum²kan lagi. Hee~ [^_^'] Ok lah, sekarang aku mahu bukak kertas pemenang. Dup dap, dup dap... Bismillahirrahmanirrahim, pemenang untuk Lucky Blogger Contest jatuh kepada:


Haa, sape² rasa nama URL blog dia ada kat atas ni, korang adalah pemenang Lucky Blogger Contest! Tahniah diucapkan. Alhamdulillah syukur korang menang ek. :D So, kepada nanamrul-contest, l0vec0ntestgiveaway dan flyarsyadfly, sila emailkan nama url blog korang dan no talipon korang segera ke email saya: akuzirah[at]yahoo[dot]com. Emel cepat² tau, kalau emel lambat, lambatlah jugak hadiahnya.

Aku harap korang semua berpuas hati dengan contest aku ni, dan takde protes². hehee~ Takde lah, gurau je. Oh sebelum tu, aku nak listkan semua senarai blogger yang join Lucky Blogger Contest ni. :)

  1. storyof-1996
  2. heavenofmylife
  3. chocolatevanillaa
  4. saiadakskool
  5. lisaafhacontest
  6. nonsensewordfromshahira
  7. iloveyousomunchies
  8. l0vec0ntestgiveaway
  9. epilogkisahku
  10. lyssadollixiouse
  11. saiabudakrockzz
  12. mieraluve
  13. syu90contest
  14. woahhhpelangi
  15. thegreenaddicted
  16. tiefazatie
  17. idasayangkamu
  18. al-kal
  19. chentakucherita
  20. smilesweety
  21. syedgraphix
  22. budaxkeseorangan
  23. nanamrul-contest
  24. kontestaje
  25. aidaazryn.com
  26. nizbudakart
  27. mamiuyuncontest
  28. iladelarossa
  29. rabiatul-adawiyahcute
  30. journeyofmysucklife
  31. kumikochanpunyer
  32. kampung-kameq.blogspot
  33. letsgetcraziee
  34. azuinn
  35. sapeeweyhhh
  36. contestcontestcontest
  37. smskey
  38. taerrahiro
  39. kiddiebloggie
  40. strawberryfieqa
  41. yunieayunie
  42. norazzatulakmarisha
  43. hidayamansor
  44. izyandomocun
  45. nurulariena
  46. imanoii
  47. storymerymeh
  48. teiyatuncit
  49. mylifewaystory
  50. solehahgurlz97
  51. diniglassgurl
  52. swiftforme
  53. contengcorner
  54. mottymotpublicdiary
  55. pinxbombyxmori
  56. bibbidibabbadiboo
  57. pinka-pinky
  58. diyadiba
  59. cikatinstory
  60. creamlovebunny
  61. cometsarecute
  62. nanakimie
  63. ceriterafantasidanrealitisyaada
  64. rosrusli-contest
  65. thesummitsyazwinahalim
  66. wwwtyrabungeks
  67. krafaina
  68. farhanahedrah
  69. just-for-contest
  70. xxpressiku
  71. azhunk97
  72. bulancantek10
  73. ewanazimfc
  74. yunykhoo
  75. buih-bubbles
  76. blog-mommy-daddy
  77. keyna-orange-pie-contest-ga
  78. mamaizzul
  79. hezrinacontestngiveaway
  80. mamaaerishtwo
  81. sasyirah02
  82. measyouknowme
  83. kuntumz
  84. belogakid
  85. photographer-cilik
  86. namasayaaieen
  87. shana1995
  88. shootmesahaja
  89. flyarsyadfly
  90. ukhwah-hati
  91. princesskyuhyun
  92. lifeofladynurul
  93. loverholicrawk91
  94. izyanlavender
  95. e-naf
  96. azrularm17
  97. zakwanafifnajmi
  98. cieraonly
  99. nurhamizahraihan
  100. nayaakeren
  101. 0uhbucuk
  102. nabilahsuhailah
  103. syeqarieysaieffa
  104. eryn-bewhoiam17

Maybe you are not the lucky blogger at this time, but insya-Allah, next time you will be the one of lucky blogger. Good Luck! :D

Sekian dulu dari saya. Sekian, terima kasih. Salam. [^_^]

19 comments:

  1. congratz to the winner... walaupun sy xmenang, TQ so much pd cik penganjur.. All the best for new year.. :)

    ReplyDelete
  2. saLam...
    hYe!
    alhmdulillah h0neyz bertuah...
    thanks ya...
    h0neyz dh send details kat ur e-mail...
    ;)

    ReplyDelete
  3. @lynn angel - trima ksh jgk krna lynn sudi join contest sy. all the best 4 u too. :]

    ReplyDelete
  4. @misz l0vely - wslm. yap, h0neyz antra slh seorg yg bertuah. hehee~ ok2. h0neyz tnggu ya smpai hdiah msuk. hehee~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Walaupun sy tak dapat cabutan bertuah, namun sy masih dpt nombor kesukaan saya iaitu peserta ke "37" (gabungan nombor ganjil).

    ReplyDelete
  6. yap tahniah kpd smua pmenang. :D
    yg tdk trpilih tu jgn kcil hati ok, mgkin xde rzeki. :)

    @Ahmad Zaki waalaikumussalam. hehe, mgkin itu 'lucky' awk. :D

    ReplyDelete
  7. @Nana- ok, sy dah check. tunggu yea. :)

    ReplyDelete
  8. lohh . tak lucky nampaknya . sebab tak sempat join contest nih T_T
    . nanti wat lagi yek . teheee .

    p/s : dah follow your belog :) .
    comel gilak belog kamu :)

    ReplyDelete
  9. @SyedGraphiX - ohh, tidak. jgn lah syed. tabah menghadapi kenyataan. mgkin utk contest ak ko xde luck tp insya-Allah contest lain mgkin kao pulak pmenangnya. haha~ :D

    ReplyDelete
  10. @najwa kamarudin - la yeke, xpe next time kalo sy buat lg sy invite awk join ok. hehee~ TQ. :D

    ReplyDelete