Kontest Blog Terkemas

Salam & Hello.


Saya ditag oleh beberapa orang tuk join Kontest Blog Terkemas ni. Thanks ya Syed and Sis Ika. :D Blog saya takde lah kemas mana tapi takpe lah cuba je. Hee~

Cara nak join contest ni mudah je, baca je kat link ni: http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html and syarat²nya sekali. :)

Tarikh tutup contest ni pada 1 Februari 2011, lambat lagi kan so sempat lah nak join kepada sesiapa yang masih belum join. Hadiah yang ditawarkan masih menjadi tanda tanya tapi kata si pengajur contest ni iaitu Hana & Fie, hadiahnya awesome. Agak-agak siapa blog terkemas yang bertuah tu ea. Hihi~ :P

Tag 3 orang:
  1. Lala Halim
  2. Amir Izzat
  3. Lisa Arissa

Penganjur contest:
Hana - http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/
Fie - http://fieonasky.blogspot.com/

Ok, sekian. :)

4 comments:

  1. wah! macam tau2 je amir nak join..eheh..sebenarnya sedang mencari link asal dia..tak jumpa..so,alang3 dah tag.. join la..hehe.. thanks
    tp..blog amir xkemas ar..


    p/s: apa hadiahnya ek? hurm..

    ReplyDelete
  2. @AMir Izzat - hehe, mestilah tag amir, blog amir kan kemas+cantik. :D
    hadiahnya misteri, jd xtau la nk teka ape hadiahnya.

    ReplyDelete
  3. wah...na join..na join...



    http://yunieayunie.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @Yunie Ayunie - tak bleh join dah. pnyertaan ditutup. sy pun mcm x dilistkan. sedih2~ hmm~ :(

    ReplyDelete