Jom LIKE blog Hahazirah.

Salam & Hello.


Baru hari semalam aku buat button Like facebook untuk blog Hahazirah ni, bukan fanpage facebook utk blog yeaa . Itupun lepas tengok blog Zeera's blog macam style je ada button like, jadi aku pun terpikir nak buat jugak la. Bukan nak apa² pun kan, saja nak meng-ngediks. hahaks~ Tak lah, biarlah aku pun nak blog aku di Like jugak. wekk~ ;D

So korang apa lagi kalau suka boleh lah like blog aku kat bahagian atas sebelah sidebar blog ni. Kat situ ada button Like, boleh terus tekan situ je. Itupun kalo korang suka blog aku lah, kalo tak suke tak payah lah sangat. Tapi kalo nak like saja² tambah bilangan like tu pun boleh jugak, takde masalah. xP So far, baru 4 orang like, yang like tu pun sume sedara-mara terdekat. Ngeh3~

Copp, ada tak orang nak buat button Like untuk blog ni tanpa perlu buat fanpage di facebook jugak. Nanti aku buat tuto yea. Tak nak lah buat kat sini. Nanti tak dapat beza mana Tutorial mana Promotion. Hehee~

Like lah yea blog Hahazirah yang sengal permai ni. Tiada paksaan, tak like pun takpe, nak like pun boleh (okeh, stop! dah pening da ni asyik ulang² benda yang sama.). Haha! Just like it if you love it. All decision is in your hand. :)

LIKE! Sekian dulu. :D

4 comments: