Deactivate Account Facebook starting 2011.

Assalamualaikum & Hello.


Tengok tajuk kat atas dah menyatakan apa yang aku nak bagitau. Adehh, rasa macam sekejap la pulak cuti. Hari isnin ni dah start sekolah. Jujurnya, entah la apa aku rasa. Rasa tak bersedia lah, malas la, tak sabar la, berkobar-kobar la (nak amek result SMA). Sengal la feeling aku ni. [-_-']

Apa-apa je lah, janji untuk tahun 2011 ni aku dah set da, nak deactivate account personal fb aku sepanjang tahun 2011 ni. Aku serious ni, bukan olok². Tengok, aku boleh pegang ke tak kata² aku hari ni. xP


So, sekarang dengan rasminya aku tiada facebook buat sementara. Lantak la apa nak jadi dengan fb. Aku cuma nak fokus, fokus & fokus je, huhh~ Macam beria la pulak rasa, takpe² just ignore it. :)

Ohoo, btw, aku pun tak nak jugak terlepas ucapkan Selamat Tahun 2011, Happy New Year, عام سعيد.

ambik ko, gambar cilok google je. hehh~ xP

Semoga kedatangan tahun baru kali ni memberi impak dan perubahan yang besar untuk kita. Dan kepada SPM candidates 2011, i wish us all the best!

Sekian, salam. ;)

4 comments:

  1. Boleh ke?aida sendiri pun berat ati nak deactivated facebook.. tak reti la nk stop facebooking ni.. XD

    ReplyDelete
  2. patutlah aku tagged gamba kt ko xley :)
    btw~ good luck jalani hidup baru pd tahun 2011 :) happy slalu n good luck tuk spm :)

    ReplyDelete
  3. @AiDa AzRyN - ahaa, btul tu, mmg mcm ssh skit nk stop fb sbb bile on9 je msti pegi web fb. tp xpe, kite try dlu pelan2, mgkin bleh tu. smangat ni nk off fb. :)

    ReplyDelete
  4. @Lala Halim - almk ko ade tag gmba ke, sory la x smpt nk tgk gmba pe. kalo nk tgk kena tnggu lg 1 thun. :P
    good luck kt ko jgk, spm struggle habis²an eah. ;)

    ReplyDelete