Award from akuismeudy (Kak Diba).

Salam & Hello.


  • Thanks to the person who gives you award and link the person.

Aku is me Udy - http://akuismeuuudy.blogspot.com/

Jutaan terimau kasih kepada k.diba kerana sudi bagi saya award ni walaupun tau sy tak layak menerimanya (ecehh, gedik :P). Hehehee~

  • Spread the award to the 15 bloggers who you like and think their blog are awesome.

  1. Lala Halim
  2. Aku is me Uudy (k.diba)
  3. Ailyl Rozanna
  4. Liyana Lunia
  5. Amir Izzat
  6. Irine Nadia
  7. Ikahoneybunny
  8. Lisa Arissa
  9. Skema itu Hot
  10. Aku bukan Jemsbon
  11. Belog Cap Ayam
  12. RojakStory
  13. The LELAKI
  14. Syed
  15. Nurika Jianie

  • Tell 7 things about yourself.

  1. Aku perempuan, umur 16 tahun, lahir tahun 1994, duduk dekat pahang (dah ada 4 things da kat sini :P).
  2. Suka online, dah jadi ketagihan dulu cuma hobi.
  3. Suka menjual dan design apa² menatang pun.
  4. Tak suka orang kacau aku time tengah syiok online.
  5. Tak pandai control marah, sengal sangat part ni. (-,-')
  6. tak bape minat bermsg atau chatting ke., dah puas da berchatting masa zaman myspace dulu.
  7. skinny, shorty, ugly duckling. wekk, muntah². xP

Sekian, trimas. :)

No comments:

Post a Comment