1st Giveaway TT

Salam & Hello.

Ini lagu satu contest/giveaway yang aku join. Kali ni cik Lala pulak yang tag saya untuk 1st Giveaway TT ni. Giveaway ni cerita pasal lagu jugak tapi versi indon plak. Haa, aku tau lagu apa yang aku nak taruk untuk giveaway ni. Hehehe~

Sebelum tu kita kena baca & patuhi syarat² yang diberikan. Then letak banner yang TT buat ni kat entri ni. Saya panggil banner ni, banner belalang. Tak tau lah kenapa nampak macam belalang. Hehehe again. ^^


Lagu yang saya suka sangat dengar dari Indo Band ni ialah Muhasabah Cinta oleh Edcoustic & Trisoultan. Nak tau kenapa lagu ni best sangat didengar?


Click play untuk dengar lagu ni. :)

  1. Lagu ni memang sedap, tak percaya dengar lah sendiri. Bleh click play yea untuk dengar lagu ni. :)
  2. Kalau dengar betul² dan hayati lirik lagu ni, boleh buat kita insaf tau. Liriknya sungguh mendalam dan mempunyai maksud yang tersendiri. Aku dengar pun agak terasa sebab apa yang dia bayangkan dalam lagu tu macam diri aku je. Huhu~
  3. Ohh, ada part lagu ni, suara orang yang menyanyi tu best sangat (tengok minit ke 1:08). Suara dia tinggi tau. Kalau tak silap aku penyanyinya ialah Bima Trisoultan (sudahlah hensem lagi! >_<).


Cukuplah 3 sebab aku beri kenapa lagu ni sangat best didengar ek. Dah tak berapa ada idea sangat. Hee~

Tag at least 3 orang:

  1. Lala Halim
  2. Cik Nunu
  3. Shyma

Orang yang sama jugak aku tag. Hue³~

Referral giveaway ni ada 3 orang tau iaitu:

  1. Lala Halim - yang telah mengtagged aku
  2. Cik Nunu - aku pernah baca entri dia pasal giveaway ni
  3. Cik TT selaku penganjur giveaway ni sendiri. :)

Dah siap jugakk untuk 1st Giveaway cik TT ni. Diharapkannya apa yang saya buat semua ni betul la ek, takut tertinggal syarat ke apa. Ok, sekian dulu. :)

2 comments:

  1. anda lamer menghilang! akhirnya muncul juga.. :D

    ReplyDelete
  2. @.::MiAPPLEiSTA::. - hehe, sy menyepi sebentar tenangkan fikiran. skrg kembali 'hidup' semula. :D

    ReplyDelete