Maybe Yesterday was My Last Day at KIS.

Salam & Hello.

Firstly, aku bersyukur yang amat sangat sebab dah habis taip assg ibu sebanyak 44 m/s. Fuhh, banyak tu, malas jugak nak buat tapi tak kan lah kan. Kena lah tolong. Hidup bermasyarakat kena salang tolong-monolong. *tiba je. :P Lepas ni tak tau lah ada lagi ke tak kerja kena buat tapi buat sementara ni memang dah habis semua. Aku rasa ada kebaikan jugak bila menolong orang menaip sebab boleh membantu skill menaip pantas di komputer ni. Hehe~

By the way, sebelum terlambat aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha 1431. Woow, aku rasa raya tahun ni memang banyak perngorbanan kot tapi aku still nak menikmati raya ni. :) Sayang kan siapa kata raya tak macam raya. Who care?! Raya datang setahun sekali tak kiralah raya apa pun (mungkin kadang² raya 2 kali setahun) sangat rugi siapa yang tak menghargainya. (>_-)

Hari semalam, mungkin adalah hari terakhir aku kat sekolah aku (SMAKT@KIS). Tau sebab apa.. Hemm, aku (mungkin) dah buat keputusan untuk stay atau tidak di current school aku. Kebetulan semalam, alhamdulillah syukur sangat aku dapat sedikit petunjuk untuk membuat keputusan berkaitan future aku. Dan sekarang hanya tunggu untuk aku mengconfirmkan aje keputusan aku tu. Korang doa-doakan lah aku supaya aku dapat buat keputusan yang terbaikk punya. :)

Sayang lah nak tinggalkan school. 4 tahun aku duduk situ, banyak kenangan manis dan pahit kat sana. Tapi, nak wat camane. Kita tak boleh stay lama² kat satu tempat, tak syok la. Tak dapat lah kumpul macam-macam lagi pengalaman kan. Ehehek~ Semalam aku ada jugak ambik result akhir tahun dgn trial SMA. Lama gila tunggu sampai cikgu habis mensyuarat. Huuhh~

Ok lah, sekian dulu. :)

2 comments:

  1. @twinkle twinkle - ehee, rsult sma lmbt lg, mgkin akhir bln 12 ni atau thn dpn. doakan rsult sy ok. ehehe~ :)

    ReplyDelete